Ördög Nóra kislánya Mici lombikprogrammal született, ezt akkor a népszerű műsorvezető nyíltan fel is vállalta, hogy a fogantatás rendkívül nehéz volt és többször is kudarcba fulladt a lombik, ugyanis csak sokadik próbálkozásra sikerült teherbe esnie.

Szakemberhez fordult

Nóra meddőségén a terápia rengeteget segített, fiatal feleségként élte át a folyamatos kudarcokat, ám később ráeszmélt, hogyha felvállalja, azzal sokat segít magán.

Almási Kittinek mesélt

A műsorvezető Almási Kitti vendége volt, akinek elmesélte mennyire fájt neki, amikor a kisbabáját elveszítette, de jó volt, hogy a családja előtt feltudta vállalni, hogy sajnos megint nem sikerült – írja a Bors.

“Jó volt megélni azt, és feltudtam vállalni előttük is, hogy ez egy nagyon szar nap, ez egy borzasztó nagy kudarc” – mondta Nóra.

Mellette álltak

“Körénk gyűltek és fel tudták emelni ezt a helyzetet, hogy legalább valami értelme legyen ennek a kudarcnak, hogy közben érzed mennyien vannak itt a családban melletted” – mesélte a műsorvezető elcsukló hangon, majd hozzátette, hogy az élettől azért kapta ezt a feladatot, hogy a gyermeknevelésre felkészüljön, valamint azért, hogy hiába dolgozunk érte nem kapunk meg mindent könnyen az élettől.

Megszólták

Nóra elárulta, hogy Mici születése után többen támadták, mert szerintük egy nagy terhet tett a gyermek vállára azzal, hogy felvállalta, hogy lombikprogrammal született.

Szerinte nincs mit szégyellni

Nóra úgy gondolja, hogy abban, hogy a kislánya lombikkal született nincsen szégyellnivaló.

Egy híresség is megvádolta

A műsorvezetőt egy híresség is megvádolta, hogy megpecsételte Mici sorsát azzal, hogy elárulta a fogantatása körülményeit.

“Én nem ezt fogom Miciben táplálni, hogy ez egy szégyellnivaló dolog” – mondta Nóra Almási Kittinek.

Férje erősítette meg

Nórát férje, Nánási Pál erősítette meg abban, hogy jó döntést hozott, amikor megosztotta másokkal az ő történetüket.

“Nem is biztos, hogy akarta volna tudni, hogy ő egy lombikos baba, de ne tekintsünk úgy a lombikra, vagy a lombikos gyerekekre, mintha ufók lennének” – jelentette ki a műsorvezető.

Második gyermeke természetes úton fogant meg

Ördög Nóra és Nánási Pál második gyermeke, Vencel nem sokkal a kislányuk születése után természetes úton fogant meg.

A teljes videót itt tekintheted meg

Kiemelt kép: Ördög Nóra