Döbbenetes fotót tett közzé közösségi oldalán Weisz Fanni, melyből kiderül, hogy ő és a férje, Hajmásy Péter a különválás mellett döntöttek.

Valóban Fanni közösségi oldalain az utóbbi időben nem lehetett közös képeket látni, azonban a válásra senki sem gondolt, hiszen a pár korábban olyan harmónikus kapcsolatban élt, hogy ez volt az utolsó, ami bárkiben is felmerülhetett.

Fanni a posztjában a következőket írja:

“Sokan kerestek,irtok, miért nem láttok mostanában közös posztokat rólunk, igen jól sejtitek,valami megváltozott. Nem szeretnék jobban belefolyni, szeretném megőrizni a szép emlékeket! Köszönöm Petinek az együtt töltött szép éveket, a sok élményt.
Tisztelettel a közös múltunkra szeretnénk intelligensen búcsút mondani egymásnak és megőrizni szívünkben a szép pillanatokat, és tovább lépni. Nincs harmadik fél, egyszerűen valamiért eddig tartott!
Azt hiszem, nem mi vagyunk az egyetlenek akiknek nem sikerül.
Azért osztom meg ezt Veletek, mert sokat megosztottunk magunkból a szerelmünkből és a hétköznapjainkból! öszönöm megtisztelő figyelmeteket és, hogy elfogadjátok,hogy nem szeretnék erről többet beszélni.

Kérem a sajtót, hogy tartsák tiszteletben érzésenket és fogadják el, hogy nem szeretnénk ezzel kapcsolatban nyilatkozni!”

https://www.instagram.com/p/CCrRmBQJN0o/?utm_source=ig_embed