Az elmúlt időszakban egyre többen költöztek ki a városokból, és olyan kertes házakat vettek meg, amelyek természetközelibb helyen vannak, így lehetőséget adnak arra, hogy zöldebb környezetben élhessünk. 

Sokan azonban előzmény nélkül vágnak bele a váltásba, az életforma teljes megváltoztatásába, így talán nem is sejtik, hogy milyen alapvető feladatok várnak rájuk egy családi ház esetében. Ebben a cikkben eláruljuk, hogy mik azok a barkácseszközök és kerti gépek, amik nem hiányozhatnak otthonról!

Ezeket a barkácsgépeket mindenképpen szerezze be!

Bőven akad felmerülő kérdés azzal kapcsolatban, hogy egy udvaros ingatlan körül milyen eszközökre lesz szükség. Az onlineMárkaboltok multifunkciós gépei és barkács kiegészítői között mindent megtalálhat, ami jól jöhet egy családi ház körüli munka esetén. Elsőként érdemes azonban eldönteni, hogy elektromos vagy pedig benzines szerszámokat szeretne használni. Fontos, hogy minden esetben olyat vegyen, amely passzol az igényeihez, könnyen tudja használni, emellett praktikus és biztonságos!

A szabály szerint a benzines készülékek nagyobb teljesítményre képesek, azonban hangosabbak és nehezebbek. Előbbinek a szomszédok nem fognak örülni, utóbbi pedig a felhasználó számára okozhat nehézségeket. 

Ha viszont a csendesség és az ökotudatosság a cél, akkor sokkal inkább az elektromos gépek jöhetnek szóba. Utóbbi kapcsán azonban nem mindegy, hogy kábeles vagy akkumulátoros típusban gondolkodik, hiszen előbbi esetében nem nagyon van lehetőség a kert végében munkákat végezni. Persze van megoldás rá, de ilyenkor jobb inkább egy akkumulátorral szerelt barkácsgép, amely praktikusabb, ráadásul a működtetéshez kevesebb energiára van szükség.

Alaptartozékok a háztartásban

Az egyik legfontosabb kétségkívül egy akkus fúrócsavarozó, amely egyszerű felújítási munkáknál, barkácsolási feladatoknál lesz hasznos. Korántsem mindegy azonban, hogy milyet választ. Fontos a készülék súlya, az akkumulátor erőssége, illetve a nyomaték egyaránt. Az onlineMárkaboltok gépeiben azonban biztosan nem kell csalódnia, hiszen erősek és tartósak, ráadásul több év garancia van rájuk. 

Hasonlóan praktikus az ezerarcú sarokcsiszoló, amely elsőre nélkülözhetőnek tűnik, de hosszú úton jön majd rá, hogy mennyi mindenhez tudná használni. Mivel különböző korongokkal tud vele dolgozni, így amellett, hogy polírozni lehet, csiszolásra és tisztítási feladatokra egyaránt kiváló készülék. 

Légpumpa otthonra is

Hallott már a légpumpákról? Ezek az eszközök beépített világítással rendelkeznek, így éjszakai vészhelyzet esetére is kiváló választásnak bizonyulhatnak. A légpumpák sokféle feladatokkal birkóznak meg, legtöbb esetben azonban kerékcseréhez használatos. A kompakt forma egyszerű és helytakarékos tárolást biztosít, ezáltal igen kicsi helyen elfér a műhelyben vagy a kocsiban. 

Érdemes tehát néhány alapkészüléket beszerezni otthonra, amivel ház körüli feladatokat tud elvégezni. Udvarral rendelkező ingatlan esetében ugyanis kétségkívül szüksége lesz ezekre.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.