Pintér Tibor, Tenya és alig húsz esztendős barátnője, Friderika az Anikó ShowSztárom a párom című részében beszélnek kapcsolatukról. A beszélgetős műsorban a színész fiatal barátnőjének Zámbó Jimmy: Egyszer megjavulok én című számát gitárral kísérve is elénekli, s ezen kívül azt is megtudhatjuk, hogy a lány miért nem képes bizalmat érezni Tenya irányában.

Kiverte a biztosítékot, amikor Tóth Andikát beleültette az ölébe, és azóta nem bízok úgy meg benne – mondta el a lány a műsorvezetőnek, Anikónak.

Friderika egyébként nem sokat nyilatkozott eddig, Anikó pedig érdekesnek találja, hogy a civil emberek hogyan élik meg párjuk hírnevét.

Szerintem ez egy nagyon érdekes kérdés, hogy a sztároknak a párjaik, akik civilek, egyébként hogyan élik meg azt, hogy reflektorfénybe kerülnek. És itt most nem a páros sztár tagja az érdekes kérdés, hanem civilként megélni ha az utcán lefotóznak, vagy esetleg egy interjút kell adnod – tette hozzá Nádai Anikó az adás kapcsán.

Pintér Tibor a műsorban egy kulcsot is átad a kapcsolatot kezdeményező lánynak, hogy kifejezze: már nyitott az együttélésre.

Blikk