Örömhírt közölt Nagy Feró a rajongóival. Elárulta, hogy érkezik a negyedik unokája. „Ezt a projektet nagyon jól csinálják a fiamék” – jelentette be büszkén a zenész.

Érkezik az újabb unoka

Újabb unoka érkezik Nagy Feróék családjába, így a Beatrice frontembere immáron negyedszer lesz nagypapa. Az örömhírről a zenész-műsorvezető a Petőfi Rádió vasárnapi rockzenei magazinműsorában, a Petőfi Rádióban mesélt először, miközben a könnyeivel küzdött. 

Jól csinálják a gyerekek

„Meglátom az unokáimat, és egyszerűen elsírom magam. Három van, de tudjátok, mit? Most elárulom, itt, a hallgatók füle hallatára: jön a negyedik! Ezt a projektet nagyon jól csinálják a fiamék” – mondta a zenész.

Szeret unokázni

Feró egyébként pár nappal korábban Koltay Anna műsorában, a Magas és Mélyben mesélt arról, hogy a feleségével együtt nagyon élvezik a nagyszülőséggel járó feladatokat. Mindig nagyon várják, hogy a gyerekek elmenjenek egyet csavarogni, mert akkor vigyázhatnak az unokákra.

Kossuth-díj és a kritikák

Ahogy azt az elsők között megírtuk itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálonNagy Feró Kossuth-díjat kapott március 15-én. Az énekes a gratulációk mellett nem úszta meg a negatív kritikákat sem. Feró az ATV-nek arról beszélt, maga sem gondolta volna, hogy egyszer ilyen rangos kitüntetése lesz. Azt is megkérdezték tőle, mit szól ahhoz, hogy sokan azt mondják, azért kapta ezt a díjat, mert nyíltan kiáll a kormány mellett.

Közös szimpátia

Feró így válaszolt: „Ha ez nem lenne benne, akkor nem mondanék igazat. Szerintem csak benne van. Hát, én se adnék díjat olyannak, aki egyfolytában fegyvereket fog rám és megerőszakol. Én se adnék. Biztos van valami közös szimpátia” – mondta az énekes, majd hozzátette: „Ha tíz olyan dalt írtam, amit az egész ország ismer, akkor hadd legyek már rá büszke.”

Örömöt okoz az embereknek

A Beatrice frontembere azt is elmondta, hogy ebben a díjban benne van az István királytól kezdve a Hamleten keresztül az Azok a boldog szép napokig minden. Ezt a díjat pedig szerinte arra is adják, hogy ha valaki boldogságot, örömöt szerez és hitet ad az embereknek. Nagy Feró még élvezi is a negatív hozzászólásokat, mert ez a díj azoknak szól, akik őt nem akarják elismerni és nem szeretik – mondta.

16 millió

Az énekes a díjjal járó 16 millió forintot az unokáira költi, az ő jövőjükbe szeretné fektetni. Ezzel kapcsolatban azt mondta a Blikknek, hogy neki megvan mindene, de szeretné az unokái jövőjét biztosítani. „Karácsonyra és a születésnapokra is babakötvényt vettem nekik, ez most is így lesz, csak vastagabban fog majd a toll” – árulta el nevetve Feró.

Rendes volt a nagypapa

Feró hozzátette: „Simán lehet, hogy mire ők 18 évesek lesznek, én már nem élek, de mondhatják, milyen rendes volt a nagypapa, van miből elindítani a felnőtt életüket. Ennél többet nem adhatok.” – mondta. IDE KAPCSOLÓDIK: „El kell fogadni, hogy megöregedtem” – mondta a 75. szülinapját ünneplő, koronavíruson átesett Nagy Feró, akit még Orbán Viktor is felköszöntött

Feró spórol

Nagy Feró az Észak-pesti agglomerációban, Őrbottyánban lakik. Nemrég arról mesélt, hogyan spórol a megugró árak miatt. Mint fogalmazott:  „Minden forintköltést meggondolok. Ha például van egy jó telefonom, nem cserélem le csak azért, mert lehet attól jobbat is kapni. Nem szeretem elszórni a pénzt. Ha valamire szükség van, azt viszont megveszem”- tette hozzá Nagy Feró. 

Feró és Orbán Viktor közös éneklése

Kiemelt kép: Nagy Feró