Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta a HBO Maxon folytatódik a Szex és New York című népszerű kultsorozat. A streamingszolgáltató bejelentése szerint tíz epizód készül a szériához – írta meg a Variety.com filmes hírportál.

Mindenki visszatér, kivéve…

Az új évad, amelyben Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis is visszatér régi szerepében, az And Just Like That.. címet kapta. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Samantha Jones nélkül

Kim Cattrall, aki az eredeti sorozatban Samantha Jonest játszotta, nem csatlakozik a színészgárdához.

Már az 50-es éveikben járnak

A folytatásban Carrie Bradshaw (Parker), Charlotte York (Davis) és Miranda Hobbes (Nixon) már ötvenes éveikben járnak, továbbra is a szerelem és a barátság körül forog az életük.

10 epizód készül

Az évadhoz tíz félórás epizód készül, amelyek forgatását késő tavasszal kezdik el New Yorkban.

Megszólalt Carrie magyarhangja

Spilák Klára bízik benne, hogy a sorozat folytatásában is ő kölcsönözheti majd a magyar hangot Carrie Bradshaw-nak. Most elárulta mit gondol a színésznőről és a sorozat folytatásáról.

Spilák Klára örül

A hír, mely szerint folytatódik a népszerű széri nemcsak a rajongókat, de a sorozat főszereplőjének magyar hangját kölcsönző Spilák Klárát is örömmel tölti el.

Ő Carrie Bradshaw magyarhangja:

Bízik benne, hogy újra ő szinkronizálhatja

„Még nem tartunk ott, hogy a szinkronizálás kapcsán bárki is megkeressen, de bízom benne, hogy ezúttal is én adhatom majd Sarah Jessica Parkernek a magyar hangot. Bár sosem találkoztunk, szerintem azt se tudja, hogy ki szinkronizálja, de a mai napig számtalan elismerést, visszajelzést kapok annak kapcsán, hogy az én hangommal sokkal jobb lett ez a karakter. Tény, hogy ehhez az én hangom szexibb, mint az övé. Igaz, én csak a sorozatbeli Carrie-t ismerem, de azt gondolom nem véletlen, hogy a színésznőt mindenki ezzel a szereppel azonosítja. A filmjeiben kevésbé átütő, jellegzetes a játéka, nem úgy, mint a Szex és New Yorkban” – tette hozzá Spilák Klára, akitől többen kérték már, hogy kölcsönözze hangját egy-egy meglepetéshez. „Nagyon sokan keresnek meg, hogy születésnapra, meglepetésként köszöntsem Carrie hangján az ünnepeltet. Az egyik legkedvesebb ezek közül az volt, amikor egy úriember megkeresett, hogy a barátnője 50. születésnapjához „kérje” a hangom. Egy amerikai körúttal lepték meg az ünnepeltet, a sorozat 5 kultikus állomása is benne volt, ahol mindegyiken az én üzenetem szólalt meg. Örömmel segítettem” – mondta a színésznő, aki a sorozat lehetséges folytatásáról is mesélt.

Ezt gondolja Samatha távozásáról

„A Samanthát alakító Kim Cattrall nem vállalta a folytatást, de szerintem a készítők ezt ügyesen megoldják majd. Elképzelhetőnek tartom, hogy mivel a történetben korábban már téma volt a karaktere daganatos megbetegedése, ez újra előjön, esetleg azt mondják majd, hogy emiatt eltávozott. Persze ez csak az én elképzelésem, semmit sem tudunk, kíváncsian várom a folytatást” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Viktorin Tamásnak Spilák Klára.

A teljes beszélgetés itt hallgatható meg:

A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Szex és New York