Fegyvert fogott az eladóra a 21 éves férfi és azt mondta: add ide a pénzt! A Budapest melletti Biatorbágyon lévő üzlet dolgozója átadta a pénzt, a tettes lelépett, de nem sokkal később szerencsére elfogták a rendőrök.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint K. Márk 2019. október 15-én 0 óra 42 perckor egy biatorbágyi üzletben fegyverrel, vagy annak utánzatával az ott dolgozó eladót készpénz átadására kényszerítette, majd a pénzzel elmenekült a helyszínről. A rablás során személyi sérülés nem történt, a 23 éves férfi lövést nem adott le.

A Pest megyei és a budaörsi rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A rendőrök a 23 éves férfit 5 óra 25 perckor biatorbágyi otthonában elfogták és a rendőr-főkapitányságra előállították, ahol fegyveresen elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették.

A rendőrök a férfi otthonában tartott kutatás során a készpénzt és az elkövetéskor használt gáz-és riasztó fegyvert megtalálták és lefoglalták.

A nyomozók előterjesztést tettek a biatorbágyi férfi letartóztatásának indítványozására. Ellene az eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztálya folytatja – írja a Police.hu

Kiemelt kép: részlet a rendőrség videójából