Fél nap alatt három motoros halt meg közlekedési balesetben. Ketten Bács-Kiskun megyében, egy motoros pedig Pilisszentkeresztnél.

Pilisszentkereszti tragédia

Halálos motoros baleset történt péntek délután Pilisszentkeresztnél. Egyelőre ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, majd az útról lehaladva szalagkorlátnak ütközött egy motorkerékpáros.

Egy 49 éves férfi halt meg

A baleset a 1111. számú úton, Pilisszentkereszt térségében történt baleset következtében a motort vezető 49 éves férfi a mentők újraélesztési kísérletei ellenére a helyszínen belehalt elszenvedett sérüléseibe. A Szentendrei Rendőrkapitányság megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát.

Egy autó és két motoros ütközött

Péntek délelőtt egy autó és két motoros ütközött az 51-es főút 140-es kilométerénél, Dusnok közelében – írja a kekvillogo.hu.

Mindkét motoros meghalt

A baleset következtében a két motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a főutat. Péntek délután azonban már feloldották az útzárat, így zavartalan a forgalom – írja a Budapest környéke.

Motoros csapódott egy teherautóba az Illatos úton

Csütörtök este egy motorkerékpárossal ütközött össze egy teherautó a 9. kerületi Illatos úton, a Táblás utca közelében. A teherautó a Vegyiművekhez kanyarodott balra, ekkor csapódott bele az aluljáró felől érkező motoros. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a két járművet. A motoros életveszélyes sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították.

Rendőrautó karambolozott az 5. kerületi Ferenciek terén

Toyota Prius és rendőrségi autó ütközött Budapesten, a Ferenciek terén pénteken dél körül. A nyomok alapján a Toyota érkezett a Kossuth Lajos utcán az Astoria felől, amikor a Károlyi Mihály utca irányából elé hajtott a rendőrautó. Arról nincs információnk, hogy a hatósági jármű használt-e valamilyen megkülönböztető jelzést. A helyszínre gyermekmentő is érkezett, így valószínűleg a civil autóban gyerek is utazott.

Szalagkorlátnak hajtott egy autó az M7-esen a főváros felé

A belső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán péntek délben Érdnél, a 18. kilométer köztelében. A járműben hárman utaztak, ők ki tudtak szállni. Az érdi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést a balesetnél, amely akadályozza a forgalmat.

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: Motorbaleset Pilisszentkeresztnél – Forrás: Police.hu