500 ezer forintot ajánlott fel a rendőrség annak az elhunyt tótkomlósi csecsemő édesanyjának a felkutatására, akit egy nejlonzacskóba csavarva találták meg. A nyomozók a lakosság segítségét kérik.

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a Békés megyében elhunyt csecsemő édesanyjának felkutatásához.  A hatóságokhoz múlt pénteken érkezett bejelentés arról, hogy Tótkomlóson, egy lakatlan családi ház előtti bozótos területen halott csecsemőt találtak.

A babát előbb egy ruhába és plédbe becsavarták, majd egy szatyorba rakták.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a plédet, vagy a ruhát látta már valakin, tegyen bejelentést. A pléd és a ruha kiemelt képünkön látható!

Azok jelentkezését is várják, akik az üggyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. A rendőrség a bejelentő adatait bizalmasan kezeli.

Az üggyel kapcsolatban Békés megye rendőrfőkapitánya nettó 500 000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A nyomravezetői díj annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja, visszavonás után a nyomravezetői díjat már nem fizetik ki.

Kiemelt kép: police.hu