Nem emlékeznek vissza jószívvel Marsi Anikó új párjára azok a nők, akik korábban szerelmi viszonyt folytattak Gáborral. Szulák Andrea és Agócs Judit is a férfi gyermekeit egyedülálló anyaként nevelik, és úgy tudni, soha semmilyen segítséget nem kapnak volt párjuktól. Marsi Anikóért is elkezdtek aggódni barátai.

Újra szerelmes Marsi Anikó

Marsi Anikó nem sokáig volt egyedül, miután pár hónappal ezelőtt szétköltözött Palik Lászlóval. A Tények műsorvezetője úgy tűnik, újra szerelmes. Párja pedig nem más, mint Szulák Andrea kislányának édesapja.

A Normafán látták őket többször

„Marsi Anikó új párja nem más, mint Szulák Andrea exe, gyermekének apja, Gábor. Nem titok már a románcuk a környékbeliek számára sem, közülük ugyanis többen is látták már a Normafán egymás társaságában futni a tévést és új szerelmét, illetve gyakran autóznak is együtt Marsi kocsijával az otthonához közeli utcákon” – írja a lap.

Felismerték új párját

Néhányan pedig fel is ismerték Anikó új kedvesét, aki bár a szó köznapi értelmében nem számít igazi hírességnek, az arca mégsem idegen: sokáig Szulák Andrea énekes-színésznő, majd Agócs Judit színésznő kedvese volt. A cikk folytatódik, kattints ide!

Kiemelt kép: Marsi Anikó