Főbérlőjét ölte meg az a nő, aki jelenleg körözés alatt áll. A rendőrség 500 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít megtalálni a bácsalmási asszonyt.

Félmillió forintos vérdíjat tűztek ki egy szökésben lévő gyilkosra, a bácsalmási Szabó Sándorné Zsuzsannára. Erről a LikNews.hu ebben a cikkében írt.

Az asszonyt korábban egy 2006-os gyilkosságért ítélték el. A nő a párjával, Sándorral Korinthoszban élt, Zsuzsanna a húga személyazonosságát használta. Egy vita után ölték meg Görögországban a főbérlőjüket, a férfit megverték, egy székhez kötözték, majd a haldoklót a fürdőszobában sorsára hagyták. Közben még zenét is bekapcsoltak, nehogy bárki meghallja áldozatuk segélykiáltásait. A gyilkos páros ellopta a főbérlő kocsiiját, azzal menekültek Athénig, komppal Olaszországig, majd stoppal Magyarországra.

Ezek után rejtőzködtek, ké­sőbb csak azért került elő a bácsalmási asszony, mert a hú­gát letartóztatták egy ujjlenyomat alapján. Végül 2012-ben, Szegeden 12 évre ítélték Zsuzsát, párja pedig visszaesőként 14 évet kapott. És bár Sándornál kizárták a feltételes szabadlábra helyezést, szerelme elnyerte ezt az engedményt, és pártfogó felügyelete mellett feltételesen szabadlábra helyezték. Több nem is kellett neki, ismét nekiiramodott a világnak, sem a rendőrök, sem pedig a pártfogója nem tudja, hogy merre lehet – írja a Bors.

 A rendőrség félmillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít Zsuzsanna nyomára bukkanni. Felhívásukban figyelmeztettek: nem kizárt, hogy a nő ismét Görögországban lehet.

Kiemelt kép: Szabó Sándorné – Forrás: police.hu