Friderikusz Sándor nem nyugszik! Mai napig hívogatja az RTL egyik vezetőjét és arra bíztatja, hogy rúgja ki Sebestyén Balázst. A volt műsorvezető Ördög Nóra miatt haragszik Balázsra.

Friderikusz Sándor évek óta nyomást gyakorol az RTL klub programigazgatójára, hogy távolítsa el Sebestyén Balázst a képernyőről.

 „Állandóan felhívja Kolosi Pétert és megkérdezi, hogy az a szőke fiú ott dolgozik még. Segíts egy kicsit, hogy hívják? Igen, még ott dolgozik nálatok? Miért nem rúgod már ki?” – ezt mesélte  Balázs a Lakástalkshow című műsorban.

Fridi azért haragudott meg Balázsra, mert a rádiós  egy interjúban ezt mondta a TV2 műsorvezetőjéről: „Ha Ördög Nórit hajnali kettőkor felkelted, akkor is ledarálja neked a telefonszámot, és belenéz a megfelelő kamerába, de ez személyiség kérdése. Neki nincs is másmilyen személyisége…”

Ezután Friderikusz védelmébe vette Ördög Nórát és nyílt levelében osztotta ki az RTL műsorvezetőjét. Azt írta Balázsról, hogy műsoraiban  sorozatosan botladozik, nem egyszer ízléstelen és vállalhatatlanul erkölcstelen szituációkat állít elő, amelyeket aztán képtelen profi módon kezelni. Nem érti, hogy ezek után nem túl kiemelkedő munkássága ellenére, honnan veszi a bátorságot egy amúgy szakmailag kimagasló kolléganőjét kritizálja.

Balázs azt mondja, ő nem haragszik Friderikuszra, kifejezetten szórakoztatja őt Sándor személyisége.

Nem Balázs az egyetlen tévés, akivel Friderikusznak konfliktusa volt:

  • Liluról azt mondta, hogy csak ürügy számára minden riportalany, igazából csak azért szólaltat meg embereket, hogy kellesse magát
  • Csiszár Jenőnek szerinte nincs annyi önbecsülése, hogy szembe nézzen képességével és bevallja, hogy nem való a diplomáciai pályára
  • Hajós Andrással az volt a baja, hogy a zenész a TV2-nél maradt, miután Andy Vajna lett a csatorna tulajdonosa
  • Hajdú Péterrel pénzügyi vitája volt, emiatt pereskedtek

Friderikusz Sándornak egyébként évek óta nincsen saját műsora, visszavonultan él.

Kiemelt kép: illusztráció