Fizessenek a nézők! Friderikusz Sándor azt szeretné, ha a legújabb produkciójának a költségeit a nézők összedobnák, hiszen neki már 25 milliójába került a Youtube-on futó produkció. A korábbi tévés nemrég árulni kezdte két budapesti ingatlanát. Friderikusz korábban többször beszélt a pénzügyeiről, a vagyonáról és arról is, hogy anyagi értelemben szabadnak érzi magát. A pénzt kérő videóját a cikkünk alján lehet megnézni.

Fizessenek a nézők

Adománygyűjtésbe kezdett Friderikusz Sándor, aki idén áprilisban indította el YouTube-on és Facebookon saját podcastját. Friderikusz öt hónap alatt 23 adást készített el, eddig pedig közel 11 millióan kattintottak interjúira, ám ez neki 25 millió forintjába került. Friderikusz ezért fordult nézőihez támogatásért.

Pénzt kérnének

Ahogy egyetlen kiflit sem lehet büntetlenül ellopni a boltból, és ahogy egy kifli előállítása, ugyanúgy a műsorok előállítása is pénzbe kerül, amit a fogyasztónak – ha minimálisan is – meg kellene téríteni. Ha a nézők befizetéseikkel nem vállalják át a műsoraink előállításának költségeit, mert nyereségre nem törekszünk, nem marad más választásunk, mint reklámokkal megszakítani az interjúkat – magyarázta a Friderikusz Produkció sajtósa. A cikk ide kattintva folytatódik!