Galambos Erzsi nem vállal több szerepet. A 88 éves színésznő nem szeretné, ha miatta kerüljön veszélybe egy előadás.

A színészlegenda nem vállal több szerepet. Jelenleg két darabban játszik, de újat már nem szeretne.

Galambos Erzsi még mindig vágyik arra, hogy játsszon, de nem akarja megkockáztatni, hogy esetleg miatta kerüljön veszélybe egy új produkció.

 „Kilenc éve játszom a szerepem, hihetetlen, hogy mindig telt házzal megy. A közönség energiája feltölt, ilyenkor elfejtem a fáradtságot, ennél többre nincs szükségem. Új darabot viszont már nem vállalok: ebben a korban már felelősség elvállalni próbafolyamatot, fizikailag nem is lehet bírni. Sosem voltam felelőtlen színésznő, az agyamban még mindig mindent el tudnék játszani, a vágyaim nem öregedtek, fejben még mindig hatalmasakat táncolok. Nem tehetem ki a kollégáimat annak, hogy esetleg rosszul leszek, és miattam kerül veszélybe a produkció.”  – mondta a  Borsnak a színésznő

Galambos Erzsi szerint az nincsen rendben hogy december 5-én 88 éves lesz. Szerinte úgy elrepült az idő, hogy észre sem vette, szinte alig élt még. Nagyon boldog lenne, ha megállna az idő, de a jóisten azt üzente neki, hogy vele kezdődik az örök élet, ami boldogsággal tölti el.

A színésznő 2002-ben kapta meg a Kossuth-díjat.

Kiemelt kép: szinhaz.hu