A járókelők kezdték el újraéleszteni Gesztesi Károlyt, miután ő maga is jelezte a mentőknek, hogy rosszul van. Az orvosok végül 50 percig küzdöttek az életéért, sikertelenül.

Nemcsak Gesztesi Károly, hanem több arra járó autós is riasztotta a mentőket, miután észrevették, hogy egy autó áll a forgalommal szemben. Az arra közlekedő hivatásos sofőrök, taxisok és teherautó-vezetők tudták, ha valaki a forgalommal szemben áll félre, az vészhelyzetre utaló jelzés, így aki látta a kocsit, hívta a mentőket.

A Bors információ szerint a színészt arra járó civilek kezdték újraéleszteni.

Bár a segítség perceken belül megérkezett, hiába próbálták az orvosok is újjáéleszteni, nem jártak sikerrel. Több esetkocsi is érkezett, de 50 perc elteltével a a mentőorvosnak ki kellett mondani a felfoghatatlant: Gesztesi meghalt.

 Fia, Gesztesi Máté is a helyszínre sietett, de ő is, éppen úgy mint a többi szemtanú, tehetetlenül nézte, ahogy elmegy az édesapja. A legszörnyűbb az egészben, hogy ideje sem volt elbúcsúzni.

A tragédiát talán még senki sem tudta igazán feldolgozni, a művész családja és barátai a közösségi oldalakon búcsúztatták a színészt.

A LikeNews.hu Gesztesi Károly halálának körülményeiről szóló összes cikkét itt tudod elérni.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: MTI