84 éves korában elhunyt John Reilly amerikai sorozatsztár, a Dallas visszatérő szereplője. Halálhírét lánya jelentette be vasárnap közösségi oldalán, amelyben a „világ legfényesebb fényeként” hivatkozott a színészre.

Visszatérő szereplő volt a Dallasban

A színésznek visszatérő szerepe volt a 80-as évek egyik legsikeresebb sorozatában, a Dallasban. Ezenkívül még a General Hospitalban kapott egy másik szerepet, amivel szintén nagy sikert ért el. Többek között szerepelt még a Beverly Hills 90210-ben, a Sunset Beach, a Dinasztia, a Mortal Kombat: Conquest-ben is – írja a Mirror.

A szomorú hírt lánya tudatta

Ezt írta az édesapjáról

„John Henry Matthew Reilly, Jack. A világ legfényesebb fénye most kialudt. Képzeld el a világ legjobb emberét: Most képzeld el, hogy ez a személy az apád. Nagyon hálás vagyok, hogy az én apukám volt. Nagyon hálás vagyok, hogy szeretett. Nagyon hálás vagyok, hogy időben megölelhettem és elmondhattam neki, mennyire szeretem. Őszintén szólva nem tudom, mit fogok csinálni, de tudom, hogy velem lesz. Örökké szeretlek apa” – írta posztjában a ánya, Caitlin Reilly.

EZ IS ÉRDEKELHET: Bombaként robbant a hír: folytatódik minden idők egyik legnépszerűbb sorozata, de lesz, aki nem tér vissza…

A halálának az oka még nem ismert

John Reilly halálának okát egyelőre még nem közölték. Feleségét, Lizt és három lányát hagyta hátra.

Linda Gray, azaz Samantha fia két hónapja halt meg

A Dallas sorozat sztárjai körül az utóbbi időben több tragédia is történt, a Samanthát megformáló Linka Gray fia ugyanis két hónappal ezelőtt hunyt el.

Közösségi oldalán tudatta a szomorú hírt

Jeff Thrasher 56 éves volt, és Linda megható sorokkal búcsúzott a közösségi oldalán a nagyobb gyerekétől: két képet osztott meg, az egyiken a naplementében Jeff neve látható a tengerparti homokban, amelyet a hullámok lassan elmostak, a másikon Linda fia biciklivel távolodik egy úton. „A fiam életét ünnepelve. Ő volt a legkedvesebb, legviccesebb, legédesebb ember… rengeteg szeretet adott a világnak és mindenki szerette! Legyen varázslatos az utazása!” – írta bejegyzésében Linda.

Ebben a posztban búcsúzott fiától a színésznő

Kiemelt kép: Dallas