Koronavírusban hunyt el a Gáspár család egy közeli barátja. Gáspár Bea megrendülten beszélt a történtekről.

Bea is fél

Habár Gáspár Bea korábban sosem félt semmitől, a járványhelyzettől ő is tart, főleg most, hogy a közvetlen környezetében is elvesztett valakit.

Azt hitte,hogy a faluban biztonságban vannak

Bea remélte,hogy az istenháta mögötti falucskában Nógrádmegyerben, ahol élnek nem fogja felütni a fejét a járvány, de sajnos tévedett.

Mentőtiszt barátjukat vesztették el

Bea a Ripostnak elmondta, hogy elhunyt barátjuk egy 55 éves mentőtiszt volt tele életerővel, ám a vírust az ő szervezete sem tudta leküzdeni.

Megrázta őket a halálhíre

„Jól ismertük szegény embert. Mondhatjuk, hogy a családunk közeli barátja volt. Mentőtisztként dolgozott és feltehetően munka közben fertőződhetett meg a vírussal. Bíztunk benne, hogy a szervezete legyőzi, hiszen életerős ötvenöt éves férfi volt, de sajnos nem így lett. Nagyon megrázott minket a halálhíre…” – mondta Bea a lapnak.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Szeretné megkapni a védőoltást

Gáspár Győző felesége eddig is úgy gondolta, hogy a vakcina jelenti a megoldást a járványhelyzetre, most már szeretne az elsők között lenni, akik megkapják.

Már regisztrált is

„Egyetlen percig sem volt kérdés számomra, hogy a védőoltás jelenti az egyetlen megoldást a vírus ellen, de eddig úgy voltam vele, hogy kivárok és nem sietem el a beadatást. Most viszont azt szeretném, ha mielőbb megkaphatnám én is és a családtagjaim is. Már regisztráltam is az online felületen. Bízom a hazai szakemberekben, akik majd engedélyezik a szérumot, és nem foglalkozom a rengeteg virusszkeptikussal, akik mindenféle ál és rémhírt terjesztenek az interneten”  – mondta Bea a Ripostnak.

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: Gáspár Bea és Gáspár Győző