A labdarúgás egy olyan sport, ami teljesen korosztályfüggetlen. Már pár éves kortól el lehet kezdeni, és még a nyugdíjas évek alatt is nyugodtan kiszaladhatunk a pályára néhányat rúgni, amennyire azt az egészségünk engedi. A legkisebbek számára ma már egyre több lehetőség közül lehet válogatni, ha focicipőről van szó.

A legnagyobb gyártók termékei közül válogathatunk

Ahogy a felnőttek esetében, úgy a kicsiknél is érdemes megnézni a Focicipőbolt gyerek focicipő kínálatát, mivel ott minden olyan lábbeli megtalálható, ami maximális teljesítményt, kényelmet és védelmet nyújt a legkisebbeknek is. Ez a három legfontosabb szempont, ha új bőr vásárlásáról van szó. A gyerek focicipő kínálatban is képviselteti magát a két legnagyobb gyártó, a Nike és az Adidas.

Szinte ugyanazokat a felnőtt modelleket is meg lehet találni, csak kisebb változatban. Ez hatalmas előny, hisz akár az egész család hordhatja ugyanazt a fajta focicipőt, “össze lehet öltözni”. Természetesen egy focicipő esetében nemcsak a megjelenés, a dizájn fontos, hanem az is, hogy milyen teljesítményt nyújt a pályán. Olyan lábbelit érdemes választani, ami illeszkedik az adott pályához és a körülményekhez. Terembe teremcipő, füves/műfüves pályára pedig műfüves focicipő az ideális választás. 

Igazán modern kialakítások közül lehet válogatni, amelyeknek köszönhetően sokkal könnyedebb lesz a futás, egyszerűbben tudnak a gyerekek irányt váltani, a lövések pontosabbak lesznek, nagyobb védelmet nyújt a lábnak, így bátrabban tudnak majd védekezni, becsúszni. Egy jól választott focicipővel a teljesítmény is növekedni fog. A kényelemről sem szabad megfeledkezni, hisz a gyerekeknek is hosszú ideig hordani kell a cipőt egy-egy mérkőzés vagy edzés során.

Keressük a legmagasabb szintet

A maximális teljesítményhez maximális minőségre van szükség. Nem szabad spórolni, a legolcsóbb focicipőt keresni, mivel azzal a teljesítmény-kényelem-védelem hármasának valamelyikéből fogunk leadni. Lehet kényelmes egy cipő, ha viszont nehézkes benne futni, fordulni, rúgni, akkor nem lesz a legjobb választás a labdarúgáshoz. Ugyanez igaz abban az esetben is, ha ugyan jól védi a lábat, de már 10-15 perc után annyira elnyomja azt, hogy legszívesebben megszabadulna tőle a gyermek.

A minőségi gyerek focicipő ma már minden gyermeknek elérhető, a választék hatalmas.

Ne kapkodjuk el a vásárlást

A gyermeket is ugyanúgy vonjuk be a folyamatba, nyugodtan nézze meg, melyik kialakítás, szín, dizájn az, ami neki is tetszik. Mi pedig nézzük át az anyagot, milyen pályán ajánlott használni, valamint azt is, hogy megfelelően ki van-e párnázva. Ha egy focicipő minden szempontnak megfelel, akkor jöhet is a rendelés. A gyerekeknél gyakran fogyóeszköznek számít a lábbeli, ezért érdemes olykor kettőt venni, hogy mindenképpen legyen otthon a szekrényben egy tartalék.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: focicipobolt.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.