Két helyen is baleset volt csütörtök reggel az M1-es autópályán. Bicskénél és Győrnél lezárások vannak.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé Győr térségében a 111-es km-nél, két személyautó karambolozott, elfoglalva ezzel mindkét forgalmi sávot. Csak a leálló sávon lehet közlekedni. több km-es a torlódó kocsisor hossza. Az ellenkező irányba, Budapest felé Bicske térségében a 40-es km-től a 20-as km-ig, a külső sávon haladó kamionsor szakaszosan torlódik.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon a 10-es km-nél egy kis tehergépkocsi és egy személygépkocsi ütközött össze, a belső és a középső sávot lezárták, 2-3 km-es a torlódás, 10-15 perccel megnőtt a menetidő.
Az M0-s autóút déli terelt szakaszán erős a járműforgalom, az M5-ös felé Nagytéténynél araszol a kocsisor, ott 30 perccel többet kell autózni, míg az ellenkező M1-es felé vezető oldalon Dunaharaszti térségében kell lassulásra készülni.
Az északi szektorban, a 11-es főúti végcsomópont felé vezető oldalon a Megyeri hídon az erős forgalom miatt alakult ki 1-2 km-es torlódás.

Félpályás korlátozásra készüljenek, a  117-es főúton Dorognál a 1-es km-nél, ahol a 117-es főúti csomópontban egy személygépkocsi és egy kamion futott egymásnak,
valamint az 51-es főúton Dunavarsány belterületén a 26-oskm-nél két gépkocsi balesete miatt. A 830-as főúton, Veszprém elkerülő szakaszán a 2-es km-nél egy Volán busz és egy személyautó ütközött össze. A 68-as főúton, Balatonkeresztúr átkelési szakaszán a 94-es km-nél, egy személyautó balesete miatt korlátozták a közlekedést.

Az M43-as autópályán, a határátkelőnél Románia irányába a kamiontorlódás mértéke meghaladt a 5 km-t a leállósávon.

A Dunántúl északi és déli területein, valamint a Duna-Tisza közén sokfelé ködfoltokra vagy párásságra lehet számítani. 

Kiemelt kép: illusztráció