Válik Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc – ez a hír terjed már egy ideje Budapest-szerte. A volt miniszterelnök tegnap az ATV-ben reagált a hírre.

„Tényleg válnak a feleségével, Dobrev Klárával?” – tette fel a kérdést az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Rónai Egon műsorvezető a pártelnöknek.

 „Maga is hallotta?” – reagált mosolyogva Gyurcsány. A politikus elmondta, az elmúlt hetekben kezdték hallani ezt a pletykát, és míg őróla lepergett a pletyka, feleségét szíven ütötte.

„ Megváltozott az életünk, a hét legnagyobb részét kint tölti” – mondta Gyurcsány arra, hogy feleségéből a DK európai parlamenti képviselője lett és sokat utazik Brüsszelbe és Strasbourgba. Megváltozott az otthoni szereposztás is – ötéves kisfiukat például rendszeresen a volt miniszterelnök viszi óvodába.

„Hogy a féltés, vagy a rosszindulat hozta-e, hogy baj van Gyurcsányéknál, nem tudom. Mi egy nagyon kiegyensúlyozott, normális, egymásra vigyázó életet élünk.  Akik aggódnak értünk, ne aggódjanak” – cáfolta a pletykát a pártelnök.

Kiemelt kép: Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc – Forrás: Facebook