Két autó frontálisan ütközött hétfő reggel a Dél-pesti agglomerációban Bugyi és Felsővány között, a Délegyházi-halastavak mellett vezető úton. Az egyik autó 45 éves sofőrje nem élte túl az ütközést.

Frontális karambol

Egyelőre tisztázatlan okból ütközött frontálisan két személygépkocsi január 4-én, hétfőn 6 óra 20 perc körül az 5202-s út Bugyi és Felsővány települések közötti szakaszán, a Délegyházi-halastavak környékén.

Dolgoznak a helyszínelők

Forrás: Facebook/ Délegyháza Dunavarsány Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Az egyik sofőr meghalt

A baleset következtében az egyik jármű sofőrje, egy 45 éves budapesti nő a helyszínen életét vesztette, a másik jármű vezetője, egy 44 éves budapesti nő könnyű sérülést szenvedett.

Teljesen lezárták az utat

A baleset miatt az érintett útszakaszon teljes szélességében lezárták az 5202-s utat. A helyszíni szemle és a mentési munkálatok előrehaladtával fokozatosan nyitják majd meg újra a forgalom számára – írják a rendőrség hivatalos oldalán.

Renault és Opel ütközött

A katasztrófavédelem által közzétett helyszíni felvételeken jól látszik, hogy egy Renault Thalia és egy Opel Astra ütközött össze.

Kinyíltak a légzsákok

Az Astrának a jobb eleje törött össze, míg a Renaultnak szinte a teljes eleje összeroncsolódott, mindkét autóban kinyíltak a légzsákok, írja a BudapestKörnyéke.

Közúti balesetekban meghaltak száma Magyarországon

Itt az eredeti poszt a balesetről

Kiemelt kép forrása: Délegyháza Dunavarsány Önkéntes Tűzoltó Egyesület