Halálra gázoltak egy 63 éves asszonyt szerda reggel Borsodban. Keresik a gázolót.

Halálra gázoltak egy 63 éves nőt szerda reggel 6 óra 30 perckor Bőcsön.

A sofőr segítségnyújtás nélkül továbbhajtott – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Az utánfutós autó vezetője Hernádnémeti felé haladva ütötte el a bőcsi asszonyt. A rendőrség keresi a cserbenhagyót. A balesetet okozó gépjárműről jelenleg az alábbi információkkal rendelkezik a rendőrség: egyterű autó volt, amely piros utánfutót vontatott. Az utánfutón fahulladékot szállított. A baleset során az autó és az utánfutó is megsérült.

A rendőrség kéri lakosságot, hogy aki látta a balesetet, vagy az ez idáig ismeretlen sofőrről, illetve gépjárműről információval rendelkezik, jelentkezzen! Jelentkezni lehet személyesen a Miskolci Rendőrkapitányságon (3526 Miskolc, Fábián kapu 4.), vagy telefonon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központjában a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Az eljárás hivatkozási száma: 05010/54139/2019. id.

Pár nappal ezelőtt Debrecenben történt hasonló eset. Ott egy ismert hajléktalant ütött el egy autó. A sofőr elmenekült a helyszínről, a férfi a helyszínen életét vesztette.

Kiemelt kép: illusztráció