A kiérkező rendőrök a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták, azonban az összevert férfit nem tudták megmenteni. A gyilkosság körülményeit vizsgálják.

Halálra vertek egy férfit

Összevert férfiról érkezett bejelentés a rendőrség vonalán, miszerint 2021. január 15-én 0 óra 44 perckor ismeretlenek rátámadtak egy fiatal férfira.

Belehalt a sérüléseibe

A rendőrségi információk szerint Budapest 11. kerületében, az Építész utcai telephelyen szóváltást követően bántalmaztak egy fiatal férfit. Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett a verés során, hogy a helyszínen életét vesztette, a kiérkező egységek már nem tudhattak rajta segíteni.

Elfogták és megkezdték a szemlét

A készenlétiseknek sikerült még a helyszínen elfogniuk a feltételezett támadót, aki ellen meg is kezdték a nyomozást – írja a Kékvillogó.

A Keleti Pályaudvarnál egy biztonsági őrt vertek össze

Január elején a Kékvillogó írt róla, hogy a Keleti Pályaudvarnál egy férfi megvert egy biztonsági őrt. A rendőrségi jelentés szerint a bántalmazás 2020. október 9-én 19 óra tájékán történt a Budapest 8. kerületi, Keleti Pályaudvarnál lévő metróállomáson. A verekedő férfiról videó is készült.

Mutatjuk a férfiról készült felvételt:

A rendőrség a lakosság segítségét kéri az ügyben

A 8. kerületi rendőrök kérik, hogy aki felismeri a videón látható férfit, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában hívható, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: BudaPestkörnyéke