Úgy érezte, soha nem lesz képes beszélni férje haláláról Kóbor János felesége. Az özvegy, 4 hónappal a zenész halála után most megszólalt, azt mondta, hálás azért, hogy ott lehetett, amikor férje örökre itt hagyta a földi életet.

4 hónapja halt meg Kóbor János

Már négy hónapja, hogy meghalt Kóbor János. Az Omega frontemberének szervezete 2021. december 6-án adta fel a harcot a koronavírussal szemben. Mecky több hétig volt lélegeztetőgépen, családja, barátai és rajongói az utolsó pillanatig reménykedtek abban, hogy sikerül felépülnie.

Két részre osztották hamvait

Kóbor János hamvainak egy részét nemrég a budapesti Szent István Bazilika urnatemetőjében helyezték végső nyugalomra. Földi maradványainak másik részét pedig végakarata szerint a Balatonba szórták.

Szűk családi körben búcsúztak tőle

Mindkét búcsúztató szűk, családi körben zajlott, ahol csak felesége és két gyermeke volt jelen. A zenész özvegye férje halála után most először szólalt meg.

Nem tudott róla beszélni

„Amikor a férjem elment, úgy éreztem, soha nem fogok tudni erről beszélni, és nem hittem, hogy ez valaha is változna. De nem kerülhetem ki. A megismerkedésünk óta a nyilvánosság előtt éltük az életüket, így kötelességemnek érzem, hogy megszólaljak. Mostanra pedig az idő is elérkezett rá” – mondta Deme Zsóka a Story magazinnak.

Minden gondolatában vele van

„A hiánya irtózatos sebeket hagyott maga után a szívünkben, lelkünkben. Szó sincs elengedésről. Minden percben, minden órában, minden gondolatunkban itt van, és itt is marad velünk örökre” – mondta a Törökbálinton élő özvegy.

Fogta a kezét

„Köszönöm azt a közel 18 gyönyörű évet, amit együtt tölthettem ezzel a csodálatos emberrel, aki műveivel, nem is akárhogyan, beírta magát a rocktörténelembe, a legnagyobb alkotását pedig itt hagyta nekem, ő Lénácska. Hálás vagyok, hogy én ott lehettem, és foghattam a kezét, amikor elment”.

Munkával próbált talpra állni

Zsókát olyan mélyen érintette Kóbor János betegsége, majd halála, hogy még a ruhaboltját is hónapokra bezárta. Csak február végén nyitott ki újra, és ő maga állt be a pult mögé.

Nem fog hazajönni

„Már az angyalok vigyáznak szeretett Édesapukámra fent a menyben. Minden olyan gyorsan történt. Még nem tudtam felfogni, hogy soha többe nem fog hazajönni, és átölelni. Nagyon nehéz most megfogalmaznom, hogy milyen érzések kavarognak bennem. Hirtelen, egy nagy üresség támadt a szívemben, és az idő lassabban kezdett el telni. Minden napom egy érzelmi hullámvasút” – írta édesapja halála után közösségi oldalán Kóbor János lánya, Léna.

Fogod a kezemet

„Még előttem van az egész élet, de tudom, hogy mindig itt leszel és fogod a kezemet, és sosem engeded el. Szívem sosem fog elfelejteni, mindig itt leszel lélekben. A ballagásomon, az első napomon a gimiben, a diplomaosztómon, az esküvőmön, a gyermekeim születésnapjain, a legboldogabb, és a legszomorúbb napjaimon is”.

Fantasztikus apuka

„Nálad fantasztikusabb apukát el sem képzelhettem volna. Hálás vagyok a Jó Istenkének, hogy ennyi éven keresztül együtt lehettünk. Már most nagyon hiányzol, de tudom, hogy majd egyszer úgyis fogunk még találkozni. Addig is, ha le tudsz jönni hozzánk néha, tedd meg kérlek! Adj néhány jelet, hogy jól vagy. A szeretet mindennél erősebb! Nagyon szeretlek: Léna” – zárta szívszorító sorait Kóbor Léna.

Kiemelt kép: Kóbor János – Forrás: TV2