Néhány héten belül, nagy valószínűséggel januárban Erzsébet királynő és férje, Fülöp herceg is megkapják a Pifzer-féle vakcinát.

Először ők kapják meg az oltást

A sorrend alapján az Egyesült Királyságban először a szociális otthonokban élők és dolgozók fogják megkapni a védőoltást, Erzsébeték pedig kivárják a sorukat.

Félnek, hogy sokan nem fogják kérni

A szakértők attól tartanak, hogy sokan visszafogják utasítani a vakcinát az országban, ugyanis rengeteg összeesküvés teória kering, miszerint nem hatásos az oltóanyag, ezért nem fogják kérni – írja a Dailymail.

Nemrég elvesztette imádott kutyáját a királynő

A LikeNews is megírta, hogy Erzsébet királynő kutyája Vulcan egy corgi és tacskó keverék elpusztult a windsdori kastélyban.

Vilmos és Katalin is nemrég vesztették el a kutyájukat

LikeNews is beszámolt róla, hogy II. Erzsébet unokája Vilmos és felesége Katalin kutyája Lupo elpusztult.

9 évig élt a családdal

Az eb 9 évig élt a családdal, családtagként szerették a négylábú állatot.

Katalin dédnagyanyjáról nevezték el

Az állat a nevét Katalin apai dédnagyanyjáról kapta, akinek a vezetékneve Lupton volt.

Vilmos herceg átesett a koronavíruson

Udvari források szerint Vilmos cambridge-i herceg, a brit trón majdani várományosa is átesett tavasszal az új típusú koronavírus okozta Covid-19 betegségen.

Még áprilisban lehetett beteg

A The Sun, a legnagyobb példányszámú brit bulvárlap és a BBC közszolgálati médiatársaság a Kensington-palotának – Vilmos londoni rezidenciájának és hivatalának – illetékesét idézve arról számolt be hétfőn, hogy a 38 éves herceg áprilisban betegedett meg és meglehetősen komoly tünetei is voltak.    

Károly herceg is beteg volt

Nem sokkal korábban, március végén Károly herceg szervezetében is kimutatták a koronavírust – erről itt a LikeNews-on is hírt adtunk – de a 72. életévében járó trónörökösnek csak enyhe tünetei voltak és a skóciai rezidenciáján töltött egyheti elkülönítés után felépült.    

Kiemelt kép: Erzsébet királynő