A kiskereskedelem az egyik legversenyképesebb és legdinamikusabb iparág, ahol a vállalatok folyamatosan versenyeznek a vásárlók figyelméért és hűségéért.

Ebben a gyorsan változó környezetben a rapid és pontos tranzakciófeldolgozás, az optimalizált műveletek, valamint az ITGStore-nál kapható blokknyomtató használata elengedhetetlen a fenntartható növekedés és gyorsabb üzleti terjeszkedés érdekében.

Kiterjesztett mobilitás

A Star Micronics, a világ legnagyobb globális POS-megoldás-szolgáltatója innovatív nyomtatási megoldások széles portfóliójával rendelkezik. Több, mint 30 éves tapasztalattal a Star Micronics TSP100 sorozatú nyomtatói különösen azok számára előnyösek, akik a mobilitást és a rugalmasságot keresik.

  • Teljesen automatizált alkalmazást kínál, ami gyors és problémamentes üzembe helyezést is biztosít.
  • Belső tápegységgel és “drop-in and print” papírbetöltéssel tökéletes partner bármely mPOS vagy POS csomaghoz.
  • WLAN, LAN, Bluetooth vagy USB-csatlakozás révén könnyedén integrálható különböző rendszerekbe.
  • Támogatja a Windows, iOS, Android, webes és felhőalapú alkalmazásokat, illetve csatlakozik a Star CloudPRNT® technológiát támogató alkalmazásokhoz is.
  • 250 mm/s nyomtatási sebességével, papír- és energiatakarékossági funkcióival, valamint 4 éves standard garanciájával gyors és környezetbarát nyomtatást biztosít.

Ezek a funkciók jelentősen hozzájárulnak a kereskedők működésének javításához, hatékonyabb és fenntarthatóbb fizetési élményt nyújtva az ügyfelek számára.

Az innovatív techológia: Star CloudPRNT®

A Star mC-Print termikus blokknyomtatók szuperkompaktak és sokoldalúak. Képesek nyomtatni iOS és Android alapú táblagépekről és POS-rendszerekről, valamint közvetlenül online áruházakból, ételrendelő platformokról és a CloudPRNT technológiát használó rendelés-fizetés alkalmazásokból is.

Az elölről tölthető papír, a fröccsenésálló kialakítás és a többféle csatlakozási lehetőség révén ezek a nyomtatók ideálisak a kiskereskedemi és vendéglátóipari környezetek számára.

A Star Micronics nyomtatók legnagyobb előnyei közé tartozik:

  1. A sebességük. A vállalat hőnyomtatói gyors nyomtatási sebességükről ismertek, biztosítva a tranzakciók gyors és pontos feldolgozását.
  2. A megbízhatóságuk. Tartós kialakításuk révén minimális karbantartást igényelnek, hosszú élettartamú nyomtatófejeik több százezer nyomtatást is kibírnak.
  3. A sokoldalúságuk. A nyomtatók széles választéka lehetővé teszi a nyugták, címkék, vonalkódok és jegyek nyomtatását.

A jövő kiskereskedelme 

A Star Micronics nyomtatói kulcsszerepet játszanak a modern kiskereskedelemben.

Innovatív technológiájuk, gyorsaságuk, megbízhatóságuk és sokoldalúságuk révén ezek a nyomtatók lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy hatékonyabbá tegyék a működésüket, javítsák az ügyfélszolgálatukat és növeljék a versenyképességüket.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő az itgstore.hu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják olvasóink a Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.