Site icon LikeNews

Havi 500 forintból él Simek Kitty családja

Több mint tíz évvel ezelőtt hagyta el családját és külföldre költözött Simek Kitty. Az egykoron gyilkosságért elítélt Kitty családja most mélyszegénységben él, havi 500 forintjuk marad a megélhetésre.

Simek Kitty  2002-ben, 14 évesen lelőtte alvó nevelőapját, mert szexuálisan zaklatta. Kitty-t 2 év, 2 hónap börtönre ítélte a bíróság, a lány már terhesen hallgatta végig az ítéletét. Mádl Ferenc akkori köztársasági elnök kegyelmet adott neki.

Kittynek azonban mégsem jött rendbe élete. Párjával tönkrement a kapcsolata, gyerekét hátrahagyva külföldre ment. Német nyelvterületen él, de csak egykori gyámja tudja, hogy hol. Senkivel nem tartja a kapcsolatot, lányára sem kíváncsi.

Lívia nem is emlékszik az édesanyjára. Azt mondja, soha nem bocsát meg neki, amikor róla beszél, Simek Kittynek szólítja. A most 15 éves lány műkörmösnek tanul, már alig várja, hogy befejezze az iskolát, reméli valamivel könnyebb lesz az életük.

Házukat ugyanis elárverezték, mert édesapja nem tudta fizetni a hitelt. Most is nagy bajban vannak. György egy cipőgyárban dolgozik reggeltől késő estig. Úgy élettársa van, akivel közösen négy gyereket nevelnek.

„Az előző házunk a kislányom, Lívia nevén volt. Elárverezték, mert a részleteket nem tudtuk fizetni. Most megint itt tartunk, hogy nem tudom a törlesztőt fizetni. A végrehajtó leemelte a számlámról a fizetésemet, és ha mindent, a rezsit is kifizetem, 500 forintom marad a hónap végéig” – mondta a Blikknek Simek Kitty egykori párja.

Simek Kitty lánya hisz abban, hogy a jóérzésű emberek segítenek a bajba jutott családján, és nem kerülnek utcára. Aki pénzzel támogatná őket, erre a számlaszámra utalhat: 10402458—86767684-53811006

Kiemelt kép: Simek Kitty a gyilkosság után – Forrás: youtube.com

Exit mobile version