Tavaly decemberben a LikeNews.hu hírportál is beszámolt róla, hogy Gabriela Spanic a Dancing with the Stars döntője után hazavitte Mexikóba, táncpartnerét Andrei Mangrát. A színésznő és Andrei hónapokat töltöttek együtt a tengerentúlön, ám most a táncos mégis hazatért Romániába.

Színészkurzusra ment volna

Andrei Mangra a TV2 Mokka című műsorába jelentkezett be digitálisan, ahol elmondta, hogy színészkurzusra járt volna Mexikóban, ám az iskolák ott nem indulnak el 2022-ig a koronavírus-járvány miatt. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Látott benne potenciált

Kiderült, hogy Gaby volt az, aki meglátta egykori táncpartnerében a potenciált, hogy akár színészként is megállná a a helyét. „Igazából azért mentem ki Mexikóba, hogy csináljak egy intenzív, 6 hónapos színészkurzust. Csak, hogy Mexikóban az iskolák nem nyitnak ki 2022-ig. Gaby látott bennem nagyon sok tehetséget, és azért mentem ki vele. Csak, hogy megbeszéltük, hogy színészkedés a Zoom-on keresztül nem működik” – mesélte Andrei a Mokkában. KAPCSOLÓDÓ! Hoppá: Gabriela Spanic táncpartnere Mexikóvárosban telepedett le, elválaszthatatlanok lettek

Még megvalósulhat

A táncos elmondta, hogy a világhírű színésznővel jó viszonyban váltak el, így még akár vissza is térhet az országba, ha máskor ellehet végezni a kurzust.

Forgat

Gabrielát egyébként most egy új telenovella forgatása foglalja el, ugyanis hosszú évek után újra visszatér a képernyőre. KAPCSOLÓDÓ! Újra képernyőre kerül Gabriela Spanic

Visszatérne a Dancing with the Stars műsorába

Andrei Istenes László kérdésére elárulta, hogy bármikor bevállalna még egy Dancing With the Stars-t, valahol a világban.

Második helyezettek lettek

Gabriela Spanic és Andrei Mangra a 2020-as Dancing with the Stars második helyezettjei lettek. A versenyt Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan nyerték meg, de a döntőbe jutott Pásztor Anna és Köcse György, valamint Győrfi Dani és Stana Alexandra is.

30. születésnapját ünnepli

Andrei most hétvégén ünnepli a harmincadik születésnapját, amit Bukarestben ünnepel a legjobb barátaival egy diszkóban, ugyanis ott nincsenek bezárva a szórakozóhelyek. Habár a két műsorvezető Orosz Barbara és Istenes László tanácsolták neki, hogy járjon utána, hogy biztosan nincsenek-e ott, olyan korlátozások, ami miatt az ünneplés nem lesz megvalósítható.

A teljes interjút itt tekinthetik meg

A szülei születésnapjára jött haza

Andrei egyébként február elején tért vissza Romániába, Nagyváradra a szülei születésnapjára, akik nagyon örültek neki. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Andrei Mangra és Gabriela Spanic, Forrás: TV2