A sztárséf Gianni Szabó Győzőnek mesélt arról, hogy miképpen is hozta össze a sors Debreczeni Zitával, akivel boldog házasságban élnek, valamint nemrég megszületett kisfiúk a kis Gianfi.

Neki mondott köszönetet

Gianni a műsorban viccesen Zlatan Ibrahimovicnak mondott köszönetet, ugyanis feleségével mindketten rajongónak a világhírű futballistáért, így még közelebb kerültek egymáshoz megismerkedésükkor.

Rajong az AC Milanért

Ibrahimovic Gianni kedvenc csapatának az AC Milan-nak a focistája.

„Úgy emlékszem, az első szavam az AC Milan volt, ez a kedvenc csapatom. Apukám viccesen állandóan azzal fenyegetett, ha akarsz enni ebben a házban, vagy Milan-szurkoló leszel, vagy kifelé” – mesélte a Blikk+Győző műsorában a sztárséf.

Reméli a kisfia is szeretni fogja

Gianni abban bízik, hogy kisfia szintén AC Milan rajongó lesz.

Egy meccset sem hagy ki

A séf az olasz csapat szinte minden meccsét megnézi, de szerencsére a felesége ezt egyáltalán nem bánja.

„Ha éppen Milan-meccs van, a feleségem is próbál szurkolni. Felismerte Ibrahimovicot, és én annyira szeretem. Ibra összehozott minket! Köszönöm szépen neki, mert legalább a nejem miatta követi a Milant. Nem mondom, hogy nézi velem a meccseket, de tudja, ez nekem fontos, és hagyja, hogy nézzem” – folytatta a műsorban Gianni.

Olasz-magyar gyermek

Gianni és Zita kisfia a Gianfranco Máté nevét kapta és a szülei úgy gondolják, hogy fontos, hogy Olaszország és Magyarország kultúráját is megmutassák a gyermeküknek.

Kerek 50

Gianni 50. születésnapja a kisfiúk születésével lett kerek, ám azt is elfogadták volna a párjával, ha nem lett volna gyermekük.

„Nem gondoltam volna, hogy ennyire kerek lesz majd az 50. szülinap, és ez a gyermekáldással is jött. Ha nem lett volna gyerekünk, akkor el kellett volna másként fogadni az életünket” – mondta Gianni.

Ők egy család

A sztárséf elmondta, hogy ő és Zita mindig egy család, egymást választották.

” Én Zitát választottam, ő pedig engem, és amit az élet ad, azt el kell fogadnunk. Ha úgy alakult volna, hogy nem lehet gyerekünk, akkor is egy család lennénk. Nem kell mindenképpen szülni ahhoz, hogy két ember boldog legyen egymással s egy család legyenek. Hisz ha van is gyermek, ő előbb-utóbb kirepül a fészekből, a szülőknek pedig akkor is tudniuk kell egymás szemébe nézni” – mondta a Blikknek.

Lehetséges, hogy lesz kistestvér

Habár ez még a jövő zenéje, de a házaspár nem zárkózik el attól, hogy bővüljön a családjuk.

” Azt szoktam ilyenkor mondani, hogy a kistestvér még az égben van, mi pedig majd imádkozunk érte, hogy lejöjjön közénk, amikor itt lesz az ideje” – nyilatkozta Gianni.

Kiemelt kép: Gianni Annoni és Debreczeni Zita, TV2