Hódi Pamela, Berki Krisztián után Tóth Bencével jött össze. Most szakítottak. Kiderült, hogy a karanténban felszínre jöttek a nézeteltérések és kiderült az is, hogy Bence még nem akart megnősülni.

Három héttel ezelőtt szakított egymással Hódi Pamela és szerelme, Tóth Bence. Pamela a Hot! magazinnak adott először interjút fájdalmas elválásukról.

Elmondta, hogy derült égből villámcsapásként érte a szakítás, mivel még azt sem sikerült feldolgoznia, hogy a járvány miatt el kell halasztaniuk az esküvőjüket. 

Mint mondta, a karantén miatti összezártság a felszínre hozta a nézetkülönbségeiket, a szakításuk fő oka pedig az volt, hogy Bence még nem állt készen egy házasságra – írja a Blikk.

A történtekkel kapcsolatban most Bence is megszólalt a közösségi oldalán. Elmondta, hogy számára ez egy nagyon nehéz időszak, így nem szeretne beszélni a témáról, illetve elárulta, hogy Pamelával tisztelettel és szeretettel váltak el egymástól.

„Hiszem, hogy Isten utat mutat nekünk és ha úgy gondolja, hogy ez egy lecke számunkra, akkor megtanuljuk és újra együtt leszünk erősebben, mint valaha. De addig is végig kell járni az utunkat. Ehhez pedig nyugalomra van szükségünk” – írta Berki Krisztián utóda.

Kiemelt kép: Berki Krisztián és Hódi Pamela