Tizenkét év után szó szerint hazatérhet Dzsudzsák Balázs. Elképzelhető, hogy a magyar fociválogatott csapatkapitánya újra a Debrecen játékosa lesz, mégpedig az NB II-ben.

Dzsudzsák 4 év arab légióskodás után térhetne haza, s 2008 után focizhatna újra magyar klubban. Akkor a Debrecenből igazolt Hollandiába. Az biztos, hogy a szurkolók szemében nagyot nőne, ha hazajönne segíteni az NB I-ből kieső Lokit – írja a goal.com.

A klubhoz közeli forrásoktól a lap úgy tudja, hogy nagy esélye van annak, hogy Dzsudzsák Balázs is haza térjen és ismét Debrecenben futballozzon. A ballábas játékos jelenleg az Al-Ain FC játékosa, ám korántsem biztos, hogy maradhat az araboknál, hiszen ott is csökkentik a költségeket, sőt a légiósok száma is kevesebb lehet. Nyilván lenne helye a válogatott csapatkapitányának az NB I-ben is, hiszen akár a Ferencváros, vagy a MOL Fehérvár is lecsaphatna rá, de a Debrecen nyilván érzelmi kérdés is Dzsudzsáknak, aki a piros-fehérek között mutatkozott be az NB I-ben, még 2005-ben és innen indult el a nemzetközi karrierje is. Információink szerint nagy az esély arra, hogy szerződtesse volt csapata a futballisták, aki akár az NB II-ből is lehetne a válogatott vezére. 

Ugyanakkor nem ő lehet az egyetlen jelentős igazolás Debrecenben. A másik nagy fogás Korhut Mihály lehet, aki legutóbb a görög Árisz Szaloniki játékosa volt. A 22-szeres válogatott balhátvéd korábban szerepelt Izraelben is és tagja volt a 2016-os EB-n járt válogatottnak is.