Site icon LikeNews

Hoppá: Dzsudzsák már a jövő héten aláírhat a Lokiba? – Itt vannak a részletek

A nyár legnagyobb átigazolási bombája robbanhat Debrecenben, ahová 12 év után térhet vissza Dzsudzsák Balázs. A klub jövő hétre ígért bejelentést az ügyben.

Első hallásra őrültségnek tűnt, de most már egyáltalán nem látszik lehetetlennek, hogy Dzsudzsák tényleg hazaigazol korábbi csapatába, a következő idényben NB II-ben szereplő DVSC-be. Elértük ugyanis a Loki új szakmai igazgatóját, Tőzsér Dánielt, akinek a debreceni háza előtt napok óta parkol a 108-szoros válogatott futballista Bentley-je, és ő egyáltalán nem cáfolta a barátja szerződtetését – írja a Bors.

„Jelenleg nyilatkozatstop van a DVSC-nél, de a jövő héten sajtótájékoztatót tartok, ahol ennek az ügynek a részleteiről is beszélni fogok” – árulta el a Borsnak Tőzsér, akitől azt is megkérdeztük, elképzelhető-e, hogy Dzsudzsák résztulajdont vásárol magának a jelenleg csaknem 100 százalékig önkormányzati kézben lévő klubban. Az előző idény végén visszavonult futballistából lett szakmai igazgató azonban most még erre sem kívánt reagálni.

Exit mobile version