Már nagyban készül az RTL Klub az X-Faktor idei jubileumi évadára, ugyanis 2021-ben érkezik a show 10. évada.

Puskás Peti nélkül térhet vissza?

A Blikk információi szerint lehetséges, hogy Puskás Petit az idei évadban nem láthatják mentorként a nézők. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mi a helyzet Dallos Bogival?

Könnyen előfordulhat, hogy Peti távozásával Bogi sem tér vissza. A két énekes egyébként a 2019-es X-Faktorban talált egymásra. Bogi egyébként két évvel ezelőtt érkezett meg a show-ba mentorként, Radics Gigit váltotta.

A műsorvezető kiléte is titok

Az elmúlt három évadban Kiss Ramóna vezette a műsort, ám ő a tavalyi évben átszerződött a TV2-höz, így idén biztosan nem vele találkozhatnak a nézők.

Ezt mondta egy bennfentes

“Sok még a kérdés az idei évaddal kapcsolatban, és abszolút benne van a pakliban, hogy nem csak a műsorvezető, hanem a mentorok esetében is lesz változás” – mondta egy bennfentes a Blikknek.

Ezt mondta Puskás Peti menedzsmentje

“Mivel még csak február eleje van, így korai lenne találgatni erről, de örülünk, hogy már most ilyen nagy figyelem övezi a műsort” – válaszolták a lapnak.

Sztárpár válthatja Puskásékat

Állítólag Puskás Petiék helyett már szóba került Istenes Bence és Csobot Adél neve is mentorként. Adél szintén az X-Faktor felfedezettje, Bencét viszont a nézők leginkább műsorvezetőként ismerhetik, habár mostanság a zene világába is belekóstolt, több német számot is együtt adtak elő kedvesével.

Kapcsolódó!

Ezt érdemes megnézni: Csobot Adél és Istenes Bence németül duetteztek

Csobot Adél és Istenes Bence legutóbb az Álarcos Énekesben dolgozott együtt, Adél nyomozóként, Bence pedig műsorvezetőként.

A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: X-Faktor RTL Klub