Elképesztően jól titkolta a terhességét, ugyanis mindenkit ledöbbentett, hogy a Való Világ negyedik szériájából megismert Zsófika kisbabát vár, sőt, mát a hatodik hónapban van.

Az első gyermekét várja

A szőkeség, aki annak idején a Való Világ negyedik szériájában tűnt fel, majd a Rágógumi című dalával híresült el alaposan ledöbbentett mindenkit, hiszen nem hozta nyilvánosságra a várandóságát, így persze, hogy mindenkit váratlanul ért: Zsófi mára hatodik hónap végén jár. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Fókuszban árulta el: szüli örömök elé néz

A fiatal lány a Fókusz műsorában beszélt a várandósságáról és azt is elárulta, kislányt hord a szíve alatt.

Megviseli a járványhelyzet

Zsófit alaposan megviseli a járványhelyzet, ugyanis a koronavírus miatt a vizsgálatokra egyedül kell járni, nem kísérheti el az orvoshoz még a párja sem. Abban bízik, hogy a pici apukája a szülésre azért bemehet majd.

Nem fél a fájdalomtól

Zsófi a műsorban elmondta, nem fél szülés okozta fájdalomtól és amennyiben ezt a körülmények is engedik és nem lép fel semmiféle komplikáció, úgy természetes úton, fájdalomcsillapítás nélkül szeretnék világra hozni a babáját.

Már a pici nevét is tudják

Zsófiék már a kislány nevét is kiválasztották, Luca Annának fogják nevezni.

Nagyon várta már, hogy anyuka legyen

– Tényleg nagyon vártam ezt, hogy egy kislányom legyen, sőt, én igazából belemennék még egybe, meg még egybe is. Az alakomat nem sajnálom – mondta Zsófi, aki mindent megtesz majd azért, hogy jó anya legyen.

Pajzsmirigy gondjai voltak

Pajzsmirigy problémái miatt nem kecsegtette az orvosa sok jóval, párjával egy évig próbálkoztak, azzal, hogy összejöjjön a baba.

A teljes riport itt nézhető vissza:

A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: VV Zsófika, Fókusz