A magyar olimpikon most először csapott össze volt férje, Shane Tusup tanítványával a medencében. A 400 vegyesen Katinka szétverte exének olasz tanítványát.

A Duna Arénában az úszó világkupa fénypontja a 400 vegyes volt, hiszen mindenki azt várta hogyan csap össze Katinka a volt férje új tanítványával.

Ahogy a vízbe csobbantak nemsokára kiderült, hogy az új tanítvány Ilaria Cusinato nem tudja felvenni Hosszú Katinka tempóját.

Az első 50-en Cusinato ugyan fél testhosszal vezetett Hosszú előtt. A feléhez érve Hosszú már simán vezetett. Mellen pedig már az első távon elment négy másodperccel a mezőnytől. Katinka végül simán nyert.

„Sokan tudják, hogy egy ideje megváltozott az életem – új edzővel készülök, aki új módszert hozott az életembe. Nem szoktam versenyezni az év ezen időszakában, de ezzel az eredménnyel most kifejezetten elégedett vagyok. Az első kétszáz méter kifejezetten tetszett, az utolsó száz kevésbé, ott konkrétan meghaltam – árulta el az ötödikként záró Ilaria Cusinato az NSO-nak.

Tusup biztos, hogy nem fog keseregni az eredményen, és minden erővel azon lesz, hogy kihozza a legtöbbet a sportolóiból, azonban Katinka most megmutatta exének, ki is az az Ironlady – írja a Blikk.

Kiemelt kép: Hosszú Katinka – Forrás: Facebook/ Hosszú Katinka