Szombat este tragikus hirtelenséggel elhunyt Liptai Claudia volt férje és kislánya édesapja, Gesztesi Károly. Tíz évvel ezelőtt már átélt egy hasonló tragédiát a műsorvezető, amikor akkori szerelme, Daróczi Dávid hunyt el.

Gesztesi Károly halála

Szombat este, Budapesten  a Nyugati pályaudvar közelében, a Ferdinánd hídnál vezette autóját, amikor vezetés közben rosszul lett, infarktust kapott. Kocsijával félreállt, ám hiába jött gyorsan a segítség és próbálták 50 percen keresztül újraéleszteni a színészt, az orvosok nem jártak sikerrel.

Gesztesi Károly halálának részleteiről a LikeNews.hu ebben a cikkében írt.

Gesztesi és Liptai szerelme

Liptai és Gesztesi 2001-ben, egy színdarabjának próbáin estek szerelembe, csak úgy izzott körülöttük a levegő, s bár sok ellendrukker akadt, egyre jobban elmélyült szerelmük. Claudia 2005- ben terhes lett, minden tökéletesnek látszott, és amikor párja egy hét végén a legnagyobb titokban elvette, a gyönyörű színésznő repesett a boldogságtól. Aztán megszületett kislányuk, Panka, és teljes lett a televíziós élete.

Később azonban Claudia egyre nehezebben viselte, hogy férje volt feleségével egy telken laknak, és másik volt feleségével is úgy járnak egymás lakásába, mintha otthon lennének. A műsorvezető többször felcsattant a furcsa élethelyzet miatt, megsűrűsödtek a veszekedések, ajtócsapkodások, Károly többször el is költözött, de végül mindig visszament szerelméhez. Aztán a műsorvezető mondta ki: itt a vége, el akar válni.

„Karcsi egy törzsvezető, aki azt akarta, hogy mindenki lakjon együtt, a volt feleségek és az összes gyereke, ami lényegében a válásunk egyik oka volt”– mondta egy interjúban Claudia

Claudia és Daróczi Dávid szerelme

Válása után nem sokkal Liptai Claudia Daróczi Dávid oldalán találta meg a boldogságot. Az egykori kormányszóvivő azonban teljesen váratlanul, egyik este önkezével végzett magával. A műsorvezető pár nappal halála után arról beszélt, Daróczi eljegyezte őt. Mai napig nem derült ki, hogy miért lett öngyilkos Daróczi Dávid. Csupán annyit lehet tudni, hogy évekig depresszióval küzdött.

Boldogan várta 2020-at

Minden oka megvolt arra Liptai Claudiának, hogy boldogságban várja a 2020-at. Hiszen négy évvel ezelőtt megtalálta szerelmét, Pataky Ádám cukrászt, akivel három évvel ezelőtt megszületett közös gyermekük, Marci. Tavaly hivatalosan is összekötötték életüket, így nem csoda, hogy a műsorvezető az utóbbi időben kivirult.

Pár nappal ezelőtt Liptai Claudia Instagram-oldalán megosztotta egy bejegyzést újév alkalmából, hogy miért ad hálát a sorsnak életében. A családdal Bledbe utaztak, ahol csodálatos élményekkel gazdagodtak mindannyian, itt ünnepelték a 2020-as év kezdetét. „Bled gyönyörű voltál! Hálás vagyok a sorsomnak, hogy 2020 első napjaiban olyan embereket ölelhetek meg akiket nagyon szeretek. Szerelem, gyerekek, barátok! Kiváló kombó!”

Így búcsúzik volt férjétől Claudia

Ekkor még nem gondolta, hogy pár nap múlva, imádott kislánya édesapját, az ország egyik leghíresebb színészét gyászolja majd.

Pár órával Gesztesi Károly halála után ezt írta Claudia Facebook oldalára:

„Ma meghalt egy részem. Zokogok aztán tompán nézek magam elé. Aztán azt érzem Biztos csak valaki félreértett valamit és hamarosan telefonálsz. Magamhoz szorítom Pankát aki 13 évesen élete legnagyobb fájdalmát éli át. Szörnyű napok hetek évek várnak ránk.
Örökké hálás leszek a sorsnak, hogy édesapja vagy Pankának és a fiúknak, akik mind rajongásig imádnak. ……
Felfoghatatlan és feldolgozhatatlan.
Nem tudok búcsúzni. Ma meghalt a lelkem egy része Tobika.”

Kiemelt kép: Liptai Claudia Daróczy Dávid halála után nyilatkozik a Mokkában – Forrás: TV2