Mindenki Magdi anyusa, azaz Fodor Zsóka nemrégiben költözött a mediterrán hangulatok fővárosába, azaz Pécsre, ahol egyik kedvenc időtöltései közé sorolhatók a nagy mecseki séták. A kijárási tilalom miatt azonban most ő sokkal kevesebbet megy, ám ez nem szegi kedvét, otthonában is jól tudja érezni magát.

Baranya megyében lelt otthonra

Korábban a Blikk is beszámolt róla, hogy Fodor Zsóka Baranya megyében, Pécsett talált otthonra, ám mivel sokat utazik a fővárosba is, emiatt nem adta fel budapesti albérletét. – Budapesten és Pécsett is bérelek egy lakást, mondta a lapnak korábban Zsóka.

FRISS!

Ő volt Benkő László, a hazai rockszakma meghatározó alakja – Egy legenda életútja

Ez a kedvenc időtöltése

A színésznő igazi természetjáró, imád hosszú sétákat tenni a Mecsekben, s bár talán nem megy annyit mint korábban, de erről a jó szokásáról pedig még a koronavírus miatti kijárási tilalom ellenére sem mondott le. A művésznő a pécsi lakásában a Mokka műsorának adott riportot, amelyben azt is elárulta, mivel tölti otthon az idejét.

EZ IS ÉRDEKELHET:

„Kioktatott, hogyan küldjük el az ellenőröket udvariasan” – szorul a hurok az áramlopással gyanúsított Kozsó nyaka körül, nagyon durva dolgokat mondott a koronatanú

Mozgás otthon

Van, amikor rossz idő van, és nincs kedvem felöltözni, lemenni. A következőt találtam ki: ugye ez elég tágas, nagy lakás, neked is van az okostelefonodon egy szívecske, akkor én azt a kezembe fogom, és elkezdek keringeni, mint egy dervis a lakásban, és minden délelőtt háromezer, négyszáz-ötszáz lépést keringek”

Közben szaval is

„De közben, hogy ne unjam el magam, én azelőtt rengeteg verset mondtam, rengeteg önálló estem volt. Akkor úgy mondták, hogy szavalóestem, és én felidézem magamban az összes monológot” – mesélte Fodor Zsóka, hogyan tölti otthon is hasznosan és egészségesen az időt.

A LEGFRISSEBB CELEBHÍREKET ITT TALÁLOD!

Itt a teljes riport:

Kiemelt kép: Fodor Zsóka