Az énekesnő 2003-ban bekövetkezett halála után, 2005-ben a technika segítségével készülhetett el az a duett, amely a mai napig könnyeket csal Emilio szemébe. 

Tehetségek Emilio stúdiójában

Egyre több fiatal tehetség fordul meg Emilio stúdiójában. Az énekes nagyon örül, hogy az új generáció jónéhány zenésze hozzá fordul tanácsért, útmutatásért, melyet szívesen meg is ad. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Álmok útján

„Nem az a típus vagyok, aki ha hall egy új tehetséget a konkurenciát látja benne. Kifejezetten örülök, amikor azt látom, hogy a fiatalok elindulnak az álmaik útján, ahogy annak idején én is.”

Ha hozzá fordulnak segítségéért

Ha hozzám fordulnak zenei segítségért, szívesen megadom azt” – mondta Emilio, aki az egyik formáció tagjának javasolta, mindenképp vegyen fel a repertoárjába Cserháti Zsuzsa dalt is.

Duett Cserháti Zsuzsával

Korábban Emilio is így tett, amely meghatározó lépés volt a zenei pályáján. A mai napig elérzékenyül, ha erre a duettre gondol.

Ezt a dalt énekelte

„A 2005-ös lemezemen hallható az ’Amikor melletted vagyok’ című Cserháti-dal. Annak idején ezt a dalt Szakcsi Lakatos Béla írta a feleségének, ’76-ban, amikor megszülettem. Cserháti Zsuzsával összetalálkoztak a rádióban és ő felénekelte a szerzeményt” – emlékezett vissza Emilio, akinek Szakcsi Lakatos Béla javasolta, hogy vegye elő a régi felvételt. Emilioék kalandjairól itt olvashatsz többet.

Ez volt a dal:

Már nem volt lehetősége Cserháti Zsuzsával élőben énekelni

„Kikértük a Magyar Rádióból a hangfelvételt, amely döbbenetes volt. A zenekar kicsit pontatlan volt, de a dal, a hang, csodálatos. Rádoboltam a felvételre, amely új formát kapott, aztán rá is énekeltem. Sajnos már nem volt lehetőségünk Cserháti Zsuzsával felénekelni a dalt, ő akkor már nem élt.”

Így hangzik Emilio feldolgozásában:

A technika segítsége

„A technika segítségével azonban megszületett a duett, amelynek készítésekor mindannyian – akik részt vettünk a stúdiómunkában – elérzékenyültünk” – elevenítette fel a történteket a SlágerTV-n látható Drága családomban Emilio. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Emilio – Forrás: Spotlight Media