Rossz hírt kapott a villában VV Dani otthonról.

Értesítették

A valóságshow szabályzata kimondja, hogyha valamelyik villalakó családjában rossz dolog történik, akkor a játékost azonnal értesíteniük kell.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A szombati összefoglalóból fog kiderülni

Néhány napja VV Bálint durván kiakadt

Durván kiakadtak a társai VV Vivire, különösen Bálint, akinek annyira eldurrant az agya, hogy közölte: a lány idegesíti fel a legjobban bent a villában.

A párbaj a téma

A téma a múltkori párbaj volt.. Mint ismert Renátót küldték ki a társai, aki aztán Moh-t hívta ki ellenfeléül. A villalakók közti párbeszédek alapját pedig nyilvánvalóan ez a párharc adja.

Ezt mondta Vivi

A lány először Robival és Bálinttal beszélgetett, nekik idézte fel a Renátóval való beszélgetését, amelyben a párbajra készülő srác megosztotta Vivivel, hogy Robiban nem is gondolkodott igazán, hogy kivigye, mert szerinte elég unalmas karakter. Ennek kapcsán azonban a lány úgy fogalmazott, hogy “unalmas szar”, ami nem egészen volt helytálló.

A srácok kezdték felkapni a vizet

“Unalmas sz*rt mondott? Akkor miért mondasz unalmas sz*rt?” – kérdezte indulatokkal telve Bálint, akit szemmel láthatóan kezdett nagyon kihozni a sodrából a lány.

A tényeket közöld…

“Miért nem közölsz tényeket, Vivi b*szdmeg, nagyon felb*szol!” – mondta.

Megingott a Vivibe vetett bizalom

Robinak ezt követően megingott a bizalma Viviben és később a hozzájuk csatlakozó Moh és Merci is kiakadtak rá, bár ők inkább azt vették rossz néven, hogy a lány szerint az ellenség táborát erősítő Dani tudott előző nap lelket önteni belé, majd ma már őt szidta nekik.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Való Világ