A légpárnás fóliával Alfred Fielding és Marc Chavannes mérnökök eredetileg a lakberendezést szerették volna megújítani, de fogalmazzunk úgy, nem arattak vele felhőtlen sikert. Ez pedig óriási szerencse, mivel, ha nem így történt volna, akkor nem létezne ez a nagyszerű műanyag (polietilén) alapú csomagolóanyag, amelybe törékeny holmit is nyugodtan lehet csomagolni.

Lássuk a buborékfólia legfontosabb előnyeit!

A Mű-Pack Kft. – Csomagolástechnika oldalán is kapható légpárnás fóliával kapcsolatban elsőként talán azt emelnénk ki, hogy kiválóan védi az árut, méghozzá annak köszönhetően, hogy teljesen körbevenni képes, bármilyen is legyen annak a formája vagy a mérete. A rajta lévő nagyszámú légpárna pedig felfogja az anyagmozgatás, illetve a szállítás során elkerülhetetlen rázkódást, ütődést, és nem engedi, hogy a törékeny holmit közvetlen nyomás érje.

De nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy rendkívül könnyen kezelhető. Tekercsekben érkezik ugyan, de gyerekjáték méretre és formára szabni.

Végül, de nem utolsósorban, ott van még az is, hogy kapható belőle antisztatikus változat is, amely tökéletes választást jelent az elektronikai cikkekkel, elektromos eszközökkel foglalkozó vállalkozások számára.

Variációk a buborékfóliára

Mint, ahogy az a Mű-Pack Kft. – Csomagolástechnika kínálatából is látható, ez a népszerű csomagolóipari termék számos különböző kivitelben kapható, akár a tekercs méretét, akár a légpárnák nagyságát nézzük.

Hogy melyik változat lesz a vállalkozásod számára ideális, azt leginkább az határozza meg, hogy nagy általánosságban milyen termékeket szoktatok szállítani. Ha például olyan nagyobb dolgokról van szó, mint egy hűtőszekrény, akkor a fólia és a rajta lévő légpárnák mérete is nagyobb kell, hogy legyen.

A rétegek számában is tapasztalható eltérés

A rétegek számát illetően megkülönböztetjük a két- és háromrétegű verziókat. Az utóbbiak használata kifejezetten a súlyos termékekhez javasolt, míg az előbbiek a könnyű és a közepesen nehéz termékekhez jelentenek ideális választást.

Újrahasznosított légpárnás fólia a környezetvédelem jegyében

A fentebb említett dolgok még nem lettek volna elegendők, az újrahasznosított fóliák esetében elmondható, hogy az alapanyagukként szolgáló polietilén részben vagy teljes egészében újrahasznosított forrásból származik, így sokkal környezetbarátabb megoldást jelentenek a hagyományos változatokhoz képest.

Más csomagolóanyag is szerepel a webáruház kínálatában

Ha már úgyis csomagolóanyagot keresel, akkor a fentebb említett webáruház választékát mindenképpen érdemes átfutnod. A stretch- és habfóliától kezdve a hullámpapíron és a kartondobozon át a zsugorfóliáig szinte minden megtalálható náluk, amelyek mindegyikének garantáltan nagy hasznát veszitek majd.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a mupack.hu oldalt működtető cég.

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.