Még egy kisebb méretű autó belterének kitakarítása sem hajtható végre percek alatt, feltéve, ha nemcsak az üléseket akarjuk kutyafuttában kiporszívózni. Egy alapos takarítás során azonban időt kell szánni a műszerfalra, a műanyag felületekre, az ablakra, az oszlopokra és a padlóra is.

Mindez azonban sokkal gördülékenyebb, ha megfelelő eszközök birtokában látunk neki a feladatnak. A POLIRTECH.HU beltéri autóápolási termékei jelentős mértékben meg tudják könnyíteni az ember dolgát. Ismerkedjünk meg most egy speciális eszközzel, ami hatékonyabbá tudja tenni az autóápolást!

Erre való a Rotador Beast fej

A Rotador Beast fej használatával a kárpitban megtelepedett szennyeződéseket könnyebben össze lehet gyűjteni. Az állatszőrök valósággal megkapaszkodnak az üléseken is, de kiváltképp nehéz őket eltávolítani a padlószőnyegből. Ha egy általános porszívóval próbáljuk meg a kutyaszőrt vagy macskaszőrt, apróbb szöszöket kiporszívózni, akkor meglehetősen sokáig kell majd görnyedeznünk, és arra sincs garancia, hogy látványos eredményt fogunk elérni.

A szóban forgó fej azonban szinte csodákra képes. Az eszköz úgy működik, hogy nagy nyomást fejt ki, és eközben gondokodik egyúttal az elszívásról is. Ennek a kombinációnak köszönhetően drasztikusan jobb a hatásfoka, mint egy mezei porszívónak.

Így kell használni

Bármely ipari porszívóhoz vagy nagyobb teljesítményű porszívóhoz lehet csatlakoztatni a Rotador Beast fejet. A levegőtömlő csap arra a célra szolgál, hogy nyitni és zárni lehessen a levegőt, ez a porszívó csatlakozása alatt található.

Amikor nyitva van, akkor forog benne a végén egy szerkezet. Ez mondhatni kifújja a koszt a kárpitból. A szűkítőfejjel a résekből is ki lehet tessékelni az oda nem való dolgokat. Egyébként a szélesebb fejjel is jó hatásfokkal el lehet távolítani a szennyeződéseket a zegzugos területeket leszámítva.

A Rotador Beast fejet bármilyen kárpitfelületen lehet használni. Legyen szó akár az ülésekről, akár az oszlopok kárpitjairól, a padlószőnyeg vagy a tetőkárpit tisztításához, mindegyikhez kitűnően alkalmazható. Nincs akadálya annak sem, hogy műanyag felületeken használja valaki.

Érdemes gondolni a megelőzésre

Bár a Rotador Beast segítségével sokkal hatékonyabban lehet elvégezni az autó belterének tisztítását, a megelőzésnél nincs hatékonyabb fegyver. Érdemes mindig az évszaknak megfelelően felkészíteni az utasteret és a csomagtartót is!

Ősszel és télen, amikor csapadékos az idő és gyakran elkerülhetetlen, hogy sáros cipővel szálljon az ember az autóba, célravezető a kárpitszőnyegeket gumiból készültekre cserélni. Előrelátó dolog a csomagtartóba hótálcát helyezni. Ezek a kiegészítők olcsón beszerezhetőek és jóval egyszerűbben tisztíthatóak. Tény, hogy nem olyan esztétikusak, viszont ha visszatér a jó idő, akkor ismét elő lehet venni a kárpitszőnyegeket.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.