Site icon LikeNews

Íme egy profi tipp az autód belterének tisztításához

Még egy kisebb méretű autó belterének kitakarítása sem hajtható végre percek alatt, feltéve, ha nemcsak az üléseket akarjuk kutyafuttában kiporszívózni. Egy alapos takarítás során azonban időt kell szánni a műszerfalra, a műanyag felületekre, az ablakra, az oszlopokra és a padlóra is.

Mindez azonban sokkal gördülékenyebb, ha megfelelő eszközök birtokában látunk neki a feladatnak. A POLIRTECH.HU beltéri autóápolási termékei jelentős mértékben meg tudják könnyíteni az ember dolgát. Ismerkedjünk meg most egy speciális eszközzel, ami hatékonyabbá tudja tenni az autóápolást!

Erre való a Rotador Beast fej

A Rotador Beast fej használatával a kárpitban megtelepedett szennyeződéseket könnyebben össze lehet gyűjteni. Az állatszőrök valósággal megkapaszkodnak az üléseken is, de kiváltképp nehéz őket eltávolítani a padlószőnyegből. Ha egy általános porszívóval próbáljuk meg a kutyaszőrt vagy macskaszőrt, apróbb szöszöket kiporszívózni, akkor meglehetősen sokáig kell majd görnyedeznünk, és arra sincs garancia, hogy látványos eredményt fogunk elérni.

A szóban forgó fej azonban szinte csodákra képes. Az eszköz úgy működik, hogy nagy nyomást fejt ki, és eközben gondokodik egyúttal az elszívásról is. Ennek a kombinációnak köszönhetően drasztikusan jobb a hatásfoka, mint egy mezei porszívónak.

Így kell használni

Bármely ipari porszívóhoz vagy nagyobb teljesítményű porszívóhoz lehet csatlakoztatni a Rotador Beast fejet. A levegőtömlő csap arra a célra szolgál, hogy nyitni és zárni lehessen a levegőt, ez a porszívó csatlakozása alatt található.

Amikor nyitva van, akkor forog benne a végén egy szerkezet. Ez mondhatni kifújja a koszt a kárpitból. A szűkítőfejjel a résekből is ki lehet tessékelni az oda nem való dolgokat. Egyébként a szélesebb fejjel is jó hatásfokkal el lehet távolítani a szennyeződéseket a zegzugos területeket leszámítva.

A Rotador Beast fejet bármilyen kárpitfelületen lehet használni. Legyen szó akár az ülésekről, akár az oszlopok kárpitjairól, a padlószőnyeg vagy a tetőkárpit tisztításához, mindegyikhez kitűnően alkalmazható. Nincs akadálya annak sem, hogy műanyag felületeken használja valaki.

Érdemes gondolni a megelőzésre

Bár a Rotador Beast segítségével sokkal hatékonyabban lehet elvégezni az autó belterének tisztítását, a megelőzésnél nincs hatékonyabb fegyver. Érdemes mindig az évszaknak megfelelően felkészíteni az utasteret és a csomagtartót is!

Ősszel és télen, amikor csapadékos az idő és gyakran elkerülhetetlen, hogy sáros cipővel szálljon az ember az autóba, célravezető a kárpitszőnyegeket gumiból készültekre cserélni. Előrelátó dolog a csomagtartóba hótálcát helyezni. Ezek a kiegészítők olcsón beszerezhetőek és jóval egyszerűbben tisztíthatóak. Tény, hogy nem olyan esztétikusak, viszont ha visszatér a jó idő, akkor ismét elő lehet venni a kárpitszőnyegeket.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.

Exit mobile version