Több taxitársaság, taxisofőr és önkéntes sofőr felajánlotta, hogy ingyen elszállítják Mindenszentekkor a temetőbe azokat, akik különböző okokból másképp nem tudnának eljutni szeretteik sírjához.

Az önkéntes taxisok a Facebookon hirdették meg a lehetőséget – írja az szmo.hu. Az alábbi sofőröknél lehet jelentkezni:

BONYHÁDON Révész Márton és az R@&B Taxi csapata döntött úgy, hogy szeretne segíteni az idős, nehezen mozgó embereknek, hogy kényelmesen eljuthassanak a temetőbe, méghozzá úgy, hogy a fuvar ingyenes. Aki szeretné igénybe venni a szolgáltatást, hívja a 0630/462-2802-es telefonszámot.

MIKEPÉRCSEN Tarsoly Balázs taxisofőr vállalta, hogy díjmentesen viszi és hozza el autójával a helyi időseket, akik gyalog nehezen vagy egyáltalán nem tudnának kimenni a temetőbe. Nála a 0620/344-3111-es telefonszámon lehet előre időpontot egyeztetni.

TÖKÖLÖN Bognár Ferenc és Bognár Bence ajánlotta fel segítségét a rászoruló idős, vagy nehezen mozgó lakosok számára. November elsején és 2-án délelőtt 11 órától délután 4 óráig két taxival ingyen szállítják el a temetőbe azokat, akik igénylik. Bognár Ferencet a Facebookon üzenetben, kommentben vagy telefonon (0630/815-1661) lehet keresni ez ügyben.

RÁCKEVÉN a Ráckeve Taxi és Sofőrszolgálat hirdette meg a díjmentes fuvarozás lehetőségét november elsején reggel 8 és délután 5 óra között az idős és mozgásban korlátozott lakosok számára, akiket haza is szállítanak a temetőbe látogatás után. A cég képviselőit a 0620/594-5257-es számon lehet hívni.

SZOLNOKON a Szolnok Fix Taxi már nem először segíti a temetőbe jutást az idősek számára. November elsején ezúttal is minden 65 év feletti utast ingyen visz ki a helyi temetőbe, majd haza is fuvarozza őket. A sofőr a virágok és koszorúk elhelyezésében is segít. Azt kérik, aki szeretné kihasználni ezt a lehetőséget, még november elseje előtt keresse fel a céget a Facebook-oldalukon, vagy a 0620/223-4505-ös telefonszámon.

POMÁZON Farkas Gábor nyújt segítséget a helyi idős, nehezen mozgó embereknek azzal, hogy ingyen elfuvarozza őket a temetőbe. Igény esetén a 0670/636-6144-es telefonszámon lehet őt keresni.

VERESEGYHÁZON a Maci Taxival lehet ingyen utazni az utasoknak a helyi temetőbe november elsején délelőtt 10 órától délután 4 óráig. Ha élnél a lehetőséggel, vagy másnak foglalnál fuvart, a 0630/424-2737-es telefonszámon lehet időpontot egyeztetni.

Kiemelt kép: illusztráció