Napok óta tartja megdöbbenésben az országot a Kaleta-ügy, melynek kapcsán egyre többen adnak hangot a véleményüknek. Ezúttal a várandós Köböl Anita szólalt meg.

„Mára nem ezt a posztot szántam. De meg kell, hogy mondjam, a téma érzékenységénél fogva úgy éreztem, ezúttal nem maradhatok csöndben. Mint ahogy egyikünk SE maradhat… ‼️‼️‼️ A PEDOFÍLIA BŰN ‼️ Ezen az állásponton nincs mit megkérdőjelezni. Nincs benne helye se politikának, se rassznak, se gender-kérdésnek. Emberek vannak, GYERMEKEK vannak, fájdalom, titok, tabu és rengeteg gyötrelem van. Ha mi hallgatunk, ők is hallgatni fognak. Ha hallatjuk a hangunkat, akkor van esély rá, hogy megvédjük őket. Otthon beszélni KELL róla. És otthon egyik szülő részéről sem lehetséges szemet hunyni a téma fölött. Mert bizony a baj nemcsak a lakás falain kívülről, vagy az éterből érkezhet, sokszor ezek a falak szörnyű titkokat és tragédiákat őriznek. A gyermek, miközben megfélemlítve éli napjait, a hibát magában keresve, ártatlan és áldozat. A felnőttek felelőssége cselekedni‼️

Bízom benne, hogy minden szülő, családtag megértéssel fordul gyermeke irányába, ha mondani szeretne valamit. És bízom benne, hogy azok az emberek, akik ilyen szörnyű gaztettet elkövetnek, megkapják a büntetésüket. „Csak nézni” IS BŰN‼️Hiszen egy olyan mocskos fertő létezését táplálja, amit nagyon gyorsan el kell törölni a föld színéről. Tudni róla és nem szólni IS BŰN ‼️Megtenni pedig…. GYALÁZAT. A megfelelő büntetés kiszabása már nem tudja semmissé tenni mindazt, ami megtörtént. De akkor is legyen a büntetés megfelelő, enyhítő körülmény nem létezik egy ilyen súlyos helyzetben. Mondanék ennél cifrábbat is, de a közösségi irányelvek azt tiltják. Így benneteket is arra kérlek, mocskolodó, személyeskedő, politikai fennhangot megütő kommentet ne írjátok. Én csak azt szeretném, ha beszélnénk róla! Ha mindenki tudná, hogy attól, mert hallgatunk, valami nem lesz meg nem történt. Vigyázzunk a gyerekekre!” – írja bejegyzésében a csinos műsorvezető.