Iszak Eszter a Life TV Bréking műsorának a vendége volt, ahol többek között arról is beszélt, miként gondolkodik a házasságról, sőt arról is szót ejtett, milyen esküvőt terveznek a szerelmével, Gyurta Dániellel.

A házasság lesz a téma

A Bréking legújabb epizódja ma este kerül majd adásba, ám az előzetesből kiderült, hogy a sztárok eljegyzése és a házasság lesz majd az aktuális téma. Demcsák Zsuzsa ennek apropóján megkérdezte az egyik vendéget, Iszak Esztit, hogy mit is gondol magáról a házasság intézményéről, egyáltalán fontos-e neki a papír. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem csak a papír számít

„Nyilván nem a papír számít, nem azt fogod nézegetni minden nap, hanem a tudat, hogy ez egy komolyabb szint” – mondta el Eszter, aki arra is kitért, hogy saját magát romantikus típusnak tartja és abszolút hisz a házasságban.

Szerencsésnek érzi magát

Ezen a ponton hozzátette, hogy nagyon szerencsésnek érzi magát, ugyanis a párja, Gyurta Dániel is hasonlóan gondolkodik a téma kapcsán.

A harmónia fontossága

„Az a fontos, hogy a pár mindkét tagja ugyanúgy gondolja. Semmi baj nincs azzal, ha valaki nem hisz a házasságban, csak akkor úgy kell, hogy se a férfi se a nő ne gondolja így” – árulta el a fiatal műsorvezető, aki arról is beszélt sajnos szerinte sok olyan párkapcsolat van, ahol nincs meg a megfelelő harmónia ebben a kérdésben.

Szeretnének templomi esküvőt

Demcsák Zsuzsa arról is kérdezte Esztert, hogy ha majd arra kerül a sor, szeretnének-e templomi esküvőt, erre pedig a a szőke szépség csak annyit válaszolt, hogy igen. A műsor részletét megnézheted ide kattintva.

Ritkán posztolnak közös képet

Gyurta Dániel és Iszak Eszter kapcsolatáról egyébként csak keveset lehet tudni, mert a páros ritkán, sőt valójában szinte egyáltalán nem nyilatkozik a magánéletüket érintő témákban. Az, hogy Eszter a Brékingben szót ejt a kapcsolatáról az a ritka pillanatok egyike. Közös képet is csak ritkán, sőt szinte egyáltalán nem posztolnak a közösségi médiában. Ritka kivétel szintén egy néhány nappal ezelőtti Instagram fotó, melyek ide kattintva tudsz megnézni.

Fontos témák kapcsán is szokott a követőivel értekezni:

Eszter nemrégiben eldöntötte, kitanul egy úgy szakmát

Mint ahogyan azt a LikeNewsh.hu hírportál is megírta Iszak Eszter a járvány második hulláma előtt nem sokkal szerezte meg jógaoktatói végzettségét, azonban a koronavírus miatt nem tudta magát még élesben kipróbálni.

A koronavírus első hulláma alatt döntötte el, hogy új szakmát tanul

A modell és műsorvezető a koronavírus járvány első hulláma alatt határozta el, hogy kitanulja a szakmát. “Szerintem sokan voltak ezzel úgy, hogy most van itt az ideje annak, hogy valami újba kezdjünk. ”

Tele volt ötletekkel

“Mindig tele voltam ötletekkel, de általában szétforgácsolódtam a rengeteg tennivaló között. Heti hét napból, hetet dolgoztam 10-12 órában. A karantén alatt azonban csak ültem otthon, megtapasztalva, hogy milyen is az, amikor idő ugyan van, de mégsem tudok semmit tenni a tanuláson, olvasáson kívül” – mondta, hozzátéve, hogy nagy szerelmese a jógának. IDE KAPCSOLÓDIK: Iszak Eszti döntött: új szakmát tanult ki

26 évesen ismerkedett meg a jógával 

“26 éves voltam, amikor megismerkedtem a jógával, már akkor is nagyon tetszett. Aztán időről-időre visszatértem hozzá, mert teljesen ellazított, kiszakított az akkori pörgésből. Különösen a meditáció volt az, ami nagy segítségemre volt” – idézte fel.

Úgy döntött oktató lesz

Végül úgy döntött, hogy maga is oktató lesz. “Vonzott, hogy tanuljak valami újat, hogy megismertethessem másokkal ezt a mozgásformát, és általa segítsek másoknak feszültséget oldani, meditálni, befelé figyelni, így nyáron belevágtam. Szerencsém volt, mert az akkori enyhítések lehetővé tették, hogy személyesen vegyek részt a tanfolyamon” – fogalmazott.

Gyakran posztol a jógával kapcsolatban:

Még nem volt lehetősége oktatni

A járvány második hulláma miatt azonban még nem igazán volt lehetősége oktatni. “Alighogy végeztem a tanfolyammal jött a járvány második hulláma. Így sajnos nem nagyon tudtam elkezdeni az oktatást.”

Nem hisz az online edzésformában

“Nem hiszek az online edzésformákban, persze, a semminél jobb, de azért mégsem az igazi. Nincs meg benne az a kötelék, ami a személyes órákon. Így most csak családtagokat, barátokat oktatok, de remélem, hogy hamarosan lesz lehetőségem a személyes oktatásra is” – árulta el a Sláger Reggel műsorvezetőinek.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Iszak Eszter – Forrás: