A prémium italok világában vannak olyan nedűk, amelyekbe a vidámság jegyében csempésztek egy-két csavart. A cikkben ilyen italokat gyűjtöttünk össze.

Az iDrinks oldalán és üzleteiben beszerezhetőek a cikkben szereplő nedűk is. Minden egyes változat méltó a megkóstolásra.

Struccok, jávorszarvas nyúl, fekete humor

A zöld szigetországból érkező Shanky’s Whip Black Irish Whiskey egy zseniális ír whiskey likőr, amelynek címkéjén egy struccos fogat látható. Vajas csoda, amelyre jellemző a tejkaramellás aroma és az édes fűszeresség. 

A jávorszarvas nyulas gin, a Harahorn Gin zamatának kvintesszenciája a boróka, a norvég áfonya és a finom rebarbara fenséges összesimulása. Mindemellett van még benne mandula, gyopár, fenyő, citromhéj és boróka is.

A borostyánsárga Monkey Shouder Whiskyt mindenképp érdemes megkóstolni, a fekete humor Highland-i megnyilvánulása, egy régi poénról kapta a nevét. A Speyside-i lepárló, a Balvenie, a Glenfiddich, a Kininvie single maltjaiból blendelik. Édesen malátás és krémes ízek jellemzik, élen a bogyós gyümölcsökkel, a szegfűszeggel és a pörkölt árpával. Továbbá ebben a parádés párlatban érezhető a tejkaramella, a manuka méz és az aszalt barack.

Unikornis, tökfej, ufó

Az Unicorn Tears csodás módon készíti ginjét, elmondásuk szerint az unikornis könnyeiből. Az Unicorn Tears Gin Likőr egy édes juharszirupos nedű, kesernyés gin likőrös jegyzetekkel izgalmasabbá téve. Ott a helye a gyűjteményben ennek a különleges italnak.

A kivételesen ízléses, frenetikus dominikai rumkeveréket tartalmazó Pumpkin Face Ultra Premium Reserve Rum egy tökfejben örvénylik. Egyszerre komplex és fűszeres ez a nedű, teli édes zamatokkal, karamellás, narancsos, vaníliás és diós aromákkal. Érdemes megkóstolni ezt a furán vicces rumot, nemcsak halloweenkor jó választás.

A letisztult és finom OuterSpace Alien Vodka is kiváló választás a nevetés világnapjára. Idegeneket formázó palackban debütál, ötszörös desztillációval készül, alapja a prémium kukorica. Ufófejben érkezik a boltok polcaira minden vodkarajongót lenyűgözve. Fénysebességgel érdemes beszerezni néhány üveggel az iDrinks üzleteiből.

Mihaszna foxterrier, Tommy Gun fegyver, színváltozás

A Scallywag Small Batch Release Whisky palackján a maximumra tekeri a cukiságfaktort egy mihaszna foxterrier. Ez a Speyside blended malt igazi whiskyélményt ígér egy ecsetvonásnyi füstösséggel. Megjelenik benne a datolya, a kandírozott gyümölcs, a vaníliás fahéj, a karácsonyi puding, a narancsos kompót és a malátás édesség.

A Cosa Nosta Whisky Tommy Gun fegyver alakú dekanterben simulékony, lágy és kellemes párlat, egy hamisítatlan gengszterwhisky. A kiszerelése mellett az ízével is magához vonzza a figyelmet.

A simulékony, bársonyos, autentikus Butterfly Cannon Blue 100% Agave Tequila színváltozásra képes, ha egy kis lime-ot vagy tonikot öntünk bele. A prémium tequila nem hiányozhat a tequilakedvelők bárszekrényéről. Nemcsak az ízekkel, hanem a vizuális világával is lenyűgöz mindenkit.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő az idrinks.hu oldalt működtető cég.

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.