Galambos Lajos eddig sem titkolta, hogy több mint öt éve tartó büntetőügye a házasságát is megtépázta, de a Life TV péntek este (22.00) látható, Összezárva című műsorának felvételén Hajdú Péternek elárulta, drámai a helyzet a párkapcsolatában.

Nagyon magányos

– Érzelmileg magányos vagyok – ismerte el Lajcsi egy hatalmas sóhajtás után, és a tekintetén látszott, komolyan megviseli, hogy a házassága ilyen fordulatot vett. 

Nem tett jót a kapcsolatuknak az elmúlt öt év

– Annyi időt senki nem bírt ki mellettem, mint Bogi, de a velem kapcsolatos meghurcolás nem tett jót a kapcsolatunknak és Boginak sem. Haragszik rám. Ez nem egyszerű. Egyikünknek sem az. Bogit soha nem fogom elhagyni. Addig leszünk barátok, amíg élünk, és társak. Sempre amigos (magyarul: örökké barátok – a szerk.) – magyarázta a Dáridó és a Szuperbuli című sikerműsorok atyja, akinek Boglárka a második felesége , írta meg a Blikk.

22 éve együtt

Huszonkét évvel ezelőtt házasádotak össze és a lányuk, Boglárka is akkor jött a világra. Hosszú éveken át éltek példás harmóniában, ám 2015-ben kezdődő kálváriájuk megmérgezte a boldogságukat. Boglárkát felzaklatta, hogy őt is bilincsben vitték el a rendőrök boldogasszonypusztai birtokukról, jóllehet pár nappal később a Budapest Környéki Bíróság elengedte az előzetes letartóztatásból. Lajcsi 125 napot töltött a székesfehérvári börtönben.

Megsínylette a házaságguk

– Nem tagadom, a bírósági ügyem igencsak megsínylette a házasságunkat Bogival. Úgy is fogalmazhatnék, hogy ráment a kapcsolatunk – magyarázta egy évvel ezelőtti interjúnkban a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett zenész, hozzátéve: a felesége egyre inkább elfordul tőle.

Vallomás

– Ha választanom kellene a szép szeretet és a barátság között, a szép szeretetet választanám – vallotta be Hajdúnak Lajcsi, aki éreztette, a nehézségek ellenére szeretetben élnek a feleségével, de sóhajtásai jelezték, nemcsak a bírósági ügye miatt kell válságos időszakon keresztülmennie. – Nem félek a jövőtől. Az a 125 nap sok mindenre volt jó, amíg fogva tartottak. Azóta örülök minden napnak és minden percnek.

Különösen, mivel korábban az is kitudódott, Bogi nem egészséges, amiről Lajcsi perének hétfői tárgyalásán is beszélt.

– Kérem a bíró urat, ne tartsa itt a feleségemet. Különösen veszélyeztetett tüdőbeteg – kérlelte dr. Vass Lászlót a 30 milliós közüzemi csalással és vesztegetéssel vádolt mulatóssztár, aki az Összezárvában kitért rá, hogy ez az időszak nem tesz jót a nejének. – A feleségem nincs rosszul, de megviselte őt a családdal kapcsolatos hajcihő. Tegyük hozzá, sosem volt masszív testalkatú, de a szervezetét megviselte, hogy három év alatt érkezett a három gyerekünk. Ez okozhatta a legyengülését.

Kiemelt kép: Galambos Lajos