Azzal a legtöbbünk tisztában van, hogy egy medence képes komolyan emelni az ingatlannak az értékét, s remek kikapcsolódást is jelent, a nyári kánikulában pedig valóságos oázissá avanzsálja otthonunkat a tikkasztó városi betondzsungelben.

Kompromisszumot kell kötnünk?

A SpaTrend Endless Pools Fitness Systems úszómedencéi egyszerre több funkciót is képesek ellátni, ennek köszönhetően pedig nem feltétlenül kell választanunk egy masszázsmedence és egy úszómedence áldásos hatásai között. Ráadásul még az sem fog gondot okozni, hogy elférjen a kertünkben. Lássuk, hogyan képes mindezt valóban teljesíteni. 

Kompakt kivitel

Egy úszásra valóban alkalmas medence tekintélyes méretekkel rendelkezik. Ez azonban nemcsak lehetőséget fog jelenteni számunkra, hanem azt is, hogy biztosítanunk is kell azt a teret, ami adott esetben nélkülözhetetlen. Ez sokszor megkívánja, hogy a szeretettel gondozott növények egy részének is búcsút mondjunk, ahogy a terület is kisebbé válik, ami egyéb tevékenységekre is alkalmas lenne. Ez viszont azt is jelenti egyszersmind, hogy le kell mondanunk néhány, egyébként eddig örömet jelentő dologról, ha medencét szeretnénk.

Ez azonban nem feltétlenül igaz. Az Endless Pools Fitness Systems úszómedencék ugyanis nem a hagyományos módon teszik lehetővé a testedzést. Hiszen nem a méret, hanem a sokkal inkább a beépített technológia lesz az, ami megvalósítja, hogy kisebb méretű medencében is úszni tudjunk.

Ússzunk helyben!

Az ellenáramoltatásnak köszönhetően ugyanis anélkül edzhetjük a testünket, s élvezhetjük ki az úszás áldásos hatásait, hogy ehhez egyáltalán haladnunk kellene. Az elsőre talán meredeken hangzó, hihetetlennek tűnő technológia ma már egyáltalán nem számít újdonságnak, és sportolók is szívesen használják. Mi több, egy triatlonra az egyik legjobb lehetőséget kínálja a felkészülés szempontjából.

Hatékony stresszoldás minden fronton 

Tudjuk, és a saját bőrünkön is nap mint nap érezzük, hogy egyszerűen olyan mértékű stressznek vagyunk kitéve, amit nehéz igazán jól kezelni. Éppen emiatt törekszünk arra, hogy egyensúlyt találjunk az életünkben. 

A stressz-szint csökkentéséhez sokféle lehetőséget igénybe vehetünk, kezdve a különféle sportokkal, egészen a meditációig. Az úszás, mint egy, a teljes testet átmozgató mozgásforma is sikeresen űzi el a fejünk felől a napot és jókedvet eltakaró fekete felhőket, azaz képes mérsékelni a bennünk lévő stresszt.

Azonban ez nem mindenki számára megfelelő, s az is lehet, hogy időnként másra vágynánk inkább. Ha színesebb testedzési portfóliónk van, akkor sem kell lemondanunk a víz felszabadító erejéről.

Ez a medence ugyanis a benne elhelyezett hidromasszázs fúvókáknak hála jakuzziként is használható. Így pedig egészen biztos, hogy ezt a medencét a családunk minden tagja nagy örömmel fogja használni. Készen álltok a változásra?

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a spatrendshop.hu oldalt működtető cég.

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.