Úgy látszik kezd rendeződni Jolly és édesapja viszonya, ugyanis hosszú idő után újra együtt töltik a szeretet ünnepét a karácsonyt.

Nehéz körülmények között él Sanyi bácsi

A LikeNews is beszámolt róla, hogy Jolly édesapja egy fűtetlen és áram nélküli lakásban él, állandó munkája nincsen egy korábbi sérülése és szenvedélybetegsége miatt.

Segítségre van szüksége

“Az idejét sem tudom, mikor láttam Jollyt utoljára. Megvan annak már egy éve is. Nem látogat engem, de nem neheztelek rá, hiszen tudom, hogy haragszik, amiért iszom. Persze jól jönne a segítsége, hiszen valóban nincs már se villanyom, se fűtésem a kisházamban” – nyilatkozta a férfi egy lapnak.

Jolly is reagált

” Először is azt gondolom, hogy ez személyes ügy, senkire sem tartozik, de ha már egy névtelenséget kérő, kedves informátor – van sejtésem, ki lehet – kiteregette a családom magánéletét, akkor szeretném elmondani, hogy valójában mi történt” – mondta Jolly a Borsnak, akit többen is megbélyegezték, mióta napvilágot látott, hogy több mint egy éve nem látta édesapját, aki nehéz körülmények között él.

Próbáltak neki segíteni

Az énekes a lapnak elmondta, hogy úgy törnek pálcát felette, hogy közben nem is tudják mi van a háttérben, ugyanis ő csupán tizenegy éves volt, amikor a szülei a válás mellett döntöttek és ott is édesapja alkoholfüggősége volt az elválás oka, próbáltak rajta segíteni, de mindig felülkerekedett a függősége Sanyi bácsin.

Befutott énekesként is többször szégyent hozott rá

” Vállalhatatlanul viselkedett, szégyent hozott a családunkra, és a barátaim előtt is folyton lejáratott” – folytatta Jolly a Borsnak, aki hozzátette, hogy többször is elvitték az édesapját elvonóra, de hiába mindenféle segítség sosem tudott leállni.

Volt, hogy hetekre eltűnt

„Ennek ellenére tartottuk a kapcsolatot, már amikor el tudtam őt érni, mert előfordult, hogy hetekre eltűnt, és még a szomszédai sem tudták megmondani, hol lehet. A telefonját, amit vettem neki, kikapcsolta, elhagyta vagy eladta, az isten tudja, mit tett vele, de a lényeg, hogy elérhetetlen volt. Mindig a kocsmákból kellett összeszednem, persze közben számtalanszor megígérte, hogy leszokik az alkoholról” – folytatta az énekes a lapnak.

Jolly olyan esetről is beszámolt, hogy apja részegen jelent meg egy koncertjén, ahol a közönség soraiban ordibált.

Ő is szeretné ha rendeződne a viszonyuk

Habár az énekes sokszor megpróbált eredménytelenül segíteni az édesapján attól függetlenül ő is szeretné, ha újra jó lenne a kapcsolatuk, valamint ha ezúttal tényleg a változás útjára lépne.

Nem érti miért vonta be a médiát

Jolly azonban máig nem érti miért a médián keresztül üzeni neki édesapja, ugyanis tudja a telefonszámát.

Nem rajta fog múlni a jó viszony

Jolly elárulta, hogy kibérelt egy új lakást édesapjának, aki megígérte, hogy leáll az ivással, valamint a karácsonyt is együtt fogják tölteni.

„Rám bármikor számíthatott, ő volt, aki folyton eltűnt. A napokban meglátogattam a nagykátai otthonában, ahonnan elhoztam, kibéreltem neki egy új ingatlant, ő pedig újból ígéretet tett nekem, hogy leteszi az alkoholt. Idén együtt töltjük a karácsonyt, s hosszú idő után a nagyfiammal is találkozott. Szívet melengető volt látni, ahogy a nagypapa és unokája ölelik egymást, s csak tényleg remélni tudom, hogy most nem fog csalódást okozni” – nyilatkozta Jolly a lapnak.

Kiemelt kép: Tarcsi Zoltán Jolly