A hazai hírességek szeretik külföldi nyaralással eltölteni a szabadidejüket, így nagyrészt jó élményekkel és kipihenten térnek haza. Azonban ez nem minden esetben van így, vannak olyan sztárjaink, akik bizony rendőrségi ügyekbe keveredtek a külföldi útjuk során. Kozsó például kemény bűnözők közé került Amerikában, Bereczki Krisztián pedig Ázsiában került nagy bajba.

Forgatás közben

Bereczki Krisztián és Bohos Kornél esete azért egyedi és hihetetlen mert ők a TV2 Ázsia Expressz című műsorának a forgatása közben kerültek bajba. A műsor egyik feladata az volt, hogy a helyi hagyományos esküvői ruhát kellett felvennie a játékosoknak, amit a srí lankaiak egyáltalán nem fogadtak viccesen – írja a Kékvillogó.hu hírportál.

Megvonták az engedélyt

A helyiek meg voltak róla győződve, hogy meleg esküvő forgatása zajlik, Srí Lankán pedig a homoszexualitásért börtönbüntetés jár, ezért kihívták a rendőröket. Kisebb tüntetés is kialakult a hotel előtt, ahol a stáb lakott, majd a rendőrség segítségével töröltették a felvételeket, később pedig a forgatási engedélyt is megvonták a csapattól, ezért hamarabb át kellett költözniük Indiába.

Megütötték az egyik stábtagot

Az eset egyébként tettlegességig fajult, hiszen az egyik kísérő stábtagot megütötte az egyik feldühödött férfi. „Bennem volt, hogy ha ütni kell, akkor nincs mese, odaállok, de azért be kell vallanom, hogy eléggé megijedtem” – mondta Bereczki Krisztián a balhé után. A két testépítő végül megúszta az esetet, de ekkora botrányt egy műsor forgatása közben nem gyakran láthatunk.

Rabszállítóval vitték

A közkedvelt DJ, Hamvai PG 2019-ben került kellemetlen szituációba, pedig ő csak 1 hónapot akart kikapcsolódni az Egyesült Államokban. Viszont már a repülőtéren lekapcsolták a bevándorlási hivatal emberei miután egy ott élő magyar feljelentette, hogy vízum nélkül ment ki dolgozni, ami törvénybe ütközik.

Nem hittek neki

Hiába magyarázta nekik a DJ, hogy ingyen lép fel az eseményen, ezt nem hitték el neki, és rabszállító kocsiban, bilincsben vitték el a börtönbe, ahol végül 26 óráig bent tartották, majd hazatoloncolták Magyarországra. “A börtönben kaptunk rabruhát és betettek minket egy hat négyzetméteres cellába három dél-amerikai mellé. Próbáltunk pozitívan hozzáállni a helyzethez, de azért voltak nagyon ijesztő pillanatok.”

Több mint 1 milliót bukott

Hamvainak nem csak az amerikai nyaralásról kellett lemondania, hanem milliós veszteség is érte az előre lefoglalt autóbérlések, repülőjegyek és szállások miatt. Ráadásul rengeteg papírmunka várt rá itthon, azért hogy ne tiltsák ki örökre az országból őt.

Kozsó 39 napot ült a börtönben

Kozsónak szintén Amerikában akadt gondja a hatóságokkal: miután belépett az országba azt látták, hogy valami nem stimmel a zöld kártyájával, ezért 39 napon át tartották fogva egy floridai börtönben. „Először ráadásul azt sem tudták eldönteni, hogy hová kerüljek, így tévedésből a kemény bűnözök közé tettek, és csak később vittek fel egy emelettel feljebb.” – nyilatkozta a szabadulása után.

Kiemelt kép: Kozsó/Kékvillogó-illusztrációs grafika